Advertisement
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους και οι αγαπημένες γωνιές του ζευγαριού

19:53
Νίκη Μουλά

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον ερχομό της κόρης τους.

 

Advertisement

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Διοργανώνουν γάμο και βάφτιση στις 19 Σεπτεμβρίου

 

Μπορεί για κάποιους ο Αύγουστος να είναι περίοδος ανάπαυλας, ξεκούρασης και περισυλλογής, αλλά για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως είναι εποχή πυρετωδών προετοιμασιών, αφού εκτός από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζουν στο Open, με Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, διοργανώνουν γάμο και βάφτιση στις 19 Σεπτεμβρίου.

Advertisement

 

Advertisement

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Η ενός έτους κορούλα τους είναι η προτεραιότητά τους

 

Ωστόσο, πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τους παραμένει η κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα, η οποία τον Σεπτέμβριο θα γίνει ενός έτους. Οι εικόνες που μοιράζονται μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δείχνουν ότι το σπίτι τους είναι γεμάτο με βρεφικά παιχνίδια, χρώμα και οικογενειακή ευτυχία.

 

Advertisement

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Οι αναρτήσεις τους στο instagram με την κόρη τους

 

Σε ένα από τα προσωπικά βιντεάκια τους, ο Ετεοκλής Παύλου (που πρόσφατα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του σοβαρού ατυχήματος που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του) προπονείται χρησιμοποιώντας ως βαράκι την κόρη του, ενώ σε μια άλλη ανάρτηση, από τον λογαριασμό της Ελένης Χατζίδου, η οικογένεια γιορτάζει τα 40α γενέθλια της τραγουδίστριας, όπου η ίδια σχολιάζει στη λεζάντα: «Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπέμπα ξυπνητή για να της πω μια καληνύχτα!».

 

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφίες και βίντεο από την ευτυχισμένη οικογένεια

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement