Advertisement
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου αντιμιλάς κιόλας»

14:40
Νίκη Μουλά

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία αποκάλυψη για τον άντρα της, στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, σήμερα, Παρασκευή, με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη πως έχει παρακολουθήσει σύντροφό της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της και στη συνέχεια να ξεσπούν σε γέλια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως, όχι μόνο διαβάζει όλα τα μηνύματα που λαμβάνει ο σύζυγος της, Θοδωρής Μαροσούλης, στα social media, αλλά απαντάει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που του στέλνουν.

Advertisement

Η Ελεονώρα Μελέτη τσακώθηκε με γυναίκα που έστελνε μηνύματα στον άντρα της και της αντιμίλησε

Μάλιστα έχει τύχει να τσακωθεί και με μια από τις διαδικτυακές του φίλες, καθώς παρόλο που γνώριζε πως είναι παντρεμένος και τον φλέρταρε, τόλμησε και να της αντιμιλήσει.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη «δεν νομίζω το έχω δει να συμβαίνει γιατί ο άντρας μου, μου τα δείχνει όλα. Έρχεται ένα βράδυ και μου λέει δες εδώ και κάνω ένα έτσι scroll down και ήταν όλο μηνύματα μέσα. Του λέγανε γεια τι κάνεις, θες να μιλήσουμε, έχεις λεφτά η άλλη και της απαντάω αυτηνής αν ψάχνετε να βρείτε λεφτά είστε σε λάθος λογαριασμό. Καλέ εγώ απαντάω σε όλες, με μία είχαμε τσακωθεί κιόλας γιατί μου είχε αντιμιλήσει κιόλας. Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου αντιμιλάς κιόλας. Από γνωστή μου δεν έχω δει μήνυμα, αυτό θα ήταν πολύ άσχημο, ξέρω ότι τον έχει φλερτάρει μια πολύ ωραία ηθοποιός».

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement