evelina-papoylia-tin-ora-poy-pantreyomoyn-katalava-oti-de-mporo-na-ziso-me-ta-elattomata-toy-syzygoy-moy-35408
15:50

Εβελίνα Παπούλια: «Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δε μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συζύγου μου»

15:50
Newsroom

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν παθιάστηκε  με την ιδέα του γάμου. Την θυμάμαι όταν ήταν έγκυος στην κούκλα κόρη της που απέκτησε με τον άντρα της Γιώργο Λιάντο το 1999 όταν έτυχε να φάμε σε ένα εστιατόριο. Τότε που την παρατηρούσα από απόσταση (με την παρέα μου)  φαινόταν πολύ χαρούμενη και ήρεμη και πιθανώς και να ήταν καθώς η ευτυχία δεν είναι άλλο από στιγμές.Η Εβελίνα Παπούλια χώρισε το 2001. Παράλληλα, έκανε μια δεύτερη  ανεπιτυχή προσπάθεια το 2008 όταν παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Κράββα το 2008.

Advertisement

Είναι αξιοσημείωτο πως η Εβελίνα Παπούλια ήταν πάντοτε ευγενής και χαμηλών τόνων αναφορικά με τη δημόσια έκθεσή της κάτι που δείχνει μια γυναίκα με παιδεία που δεν χρειάζεται σκάνδαλα και φούσκες για να νιώθει καλά στα πλαίσια της επαγγελματικής ανέλιξης και έκθεσής της.

Μιλάει αν ερωτηθεί για τα προσωπικά της και είναι άνετη  σε ερωτήσεις “δύσκολες” όπου απαντά χωρίς φόβο δείχνοντας πως έχει επίγνωση της δυναμικής της και δεν φοβάται να μοιραστεί μια πληροφορία δημόσια αν αξίζει τον κόπο.

Advertisement

Αναφερόμενη στους γάμους της, η Εβελίνα Παπούλια παραδέχτηκε πολλές φορές πως ένιωθε πως «πνιγόταν» μέσα σε αυτούς

«Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει. Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω “αχ, γιατί όχι και εγώ”. Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό».

Advertisement

Η Εβελίνα Παπούλια μετά από δεσμό 5 ετών, παντρεύτηκε στη Σκωτία τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα

Λέει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια: «Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;». Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο».

Εγώ είμαι πιο παντρεμένη με τον άλλον όταν είμαι ελεύθερη

«Μόλις τον παντρεύομαι λέω “συγγνώμη εγώ θα ζήσω με τόσα ελαττώματα;” Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Είναι λίγο σουρεαλιστικό αυτό αλλά και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”. Δε θεωρώ, ωστόσο, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα. Την πρώτη μέρα του γάμου μου δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε διαζύγιο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Advertisement

Δείτε το βίντεο με τις εξομολογήσεις της όμορφης Εβελίνας