faii-kokkinopoyloy-i-dyskoli-efiveia-o-logos-poy-den-pantreytike-ton-kafetzopoylo-kai-o-goiteytikos-gios-15316
19:10

Φαίη Κοκκινοπούλου: Η δύσκολη εφηβεία, ο λόγoς που δεν παντρεύτηκε τον Καφετζόπουλο και ο γοητευτικός γιος

19:10
Newsroom

Η Φαίη Κοκκινοπούλου είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές όπως στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», όπου μας είχε χαρίσει άφθονο γέλιο.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Είπε παίξει ακόμη σε σειρές και ταινίες όπως: Άλμα Λίμπρε, Ο Σκορπιός, Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος και Ατρόμητοι.

Είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω επιλογές στη δουλειά μου

“Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ο άνθρωπος των στόχων”, είχε πει η Φαίη Κοκκινοπούλου το 2019. “Δεν θα προσηλωθώ σ’ ένα στόχο… να παίξω ένα ρόλο. Θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν και είναι πολύ αποτελεσματικό, όμως σε εμποδίζει από το να δεις διάφορα πράγματα που μπορεί να περάσουν από δίπλα σου, ούσα προσηλωμένη σε κάτι, να μην του δώσεις σημασία και να μην πάρεις από αυτό κάτι σημαντικό. Προτιμώ να αφήνω χαλαρά τα πράγματα και να με πηγαίνει η ζωή.Είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω επιλογές στη δουλειά μου και να είμαι αρκετά με το παιδί μου, το επιδίωξα.

Advertisement

Advertisement

Έγραψα τα δύο βιβλία μου, μια συλλογή διηγημάτων, με τον τίτλο «Εξαπάτηση», κι ένα μυθιστόρημα, το «Μπούκου», αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκα, ήθελα να επικεντρωθώ σ’ αυτό. Δεν είμαι επαγγελματίας συγγραφέας, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, πώς γράφεται ένα βιβλίο. Έκανα ολόκληρη μελέτη και άσκηση γι’ αυτό και είμαι περήφανη. Οι μικρές μου ιστορίες διαβάζονται και στο… πόδι, η καθεμιά χωράει και σε μια χαρτοπετσέτα. Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά πέφτω με τα μούτρα σε ό,τι κάνω, είχε πει η Φαίη Κοκκινοπούλου.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο

Η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν ζευγάρι για 26 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Σπύρο, ο οποίος σήμερα είναι 20 χρονών. Ωστόσο, οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και η Φαίη Κοκκινοπούλου αποκάλυψε τον λόγο. Η ίδια είχε πει: «Ναι, έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Με τον Αντώνη (Καφετζόπουλο) αν θέλαμε να παντρευτούμε θα το κάναμε… να μου έρθει με λουλούδια και γλυκά μετά από 20 χρόνια να με ζητήσει από τη μαμά μου… Έχω δεχθεί περισσότερες από μία προτάσεις γάμου. Δεν έχω μετρήσει όλες τις προτάσεις γάμου που μου έγιναν, αλλά μόλις τις άκουγα… Η συντροφικότητα είναι δύσκολο κομμάτι.Δεν είναι κάτι που με συγκινεί. Γενικότερα, τέτοιου είδους δεσμεύσεις με χαρτιά με τρομάζουν.Μπορεί να είναι στο μυαλό μου όλα αυτά, γιατί ήμουν σε μια σχέση 26 χρόνια, δηλαδή γάμος, παραπάνω από γάμος… αλλά γάμο δεν ήθελα να κάνω μην τυχόν και δεσμευτώ. Η εφηβική μου ηλικία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετά .”

Advertisement

Η εργασία στην Ολυμπιακή

Όταν τελείωσα τη σχολή, πήγα για ένα χρόνο στην Ολυμπιακή, διότι ήθελα να κάνω κάτι άλλο, να «φύγει» το μυαλό μου, να «καθαρίσει», είχε πει η Φαίη Κοκκινοπούλου. Πάνω στο χρόνο ήρθε το χαρτί της μονιμοποίησης, όπου τη μια μέρα ήρθε και την άλλη μέρα έφυγα, θέλω κάθε στιγμή να αισθάνομαι ότι είναι η επιλογή μου”.

Ο γιος μου σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

“Η ζωή είναι για όλα ανοιχτή, είναι μπροστά του”, έχει πει η Φαίη Κοκκινοπούλου. “Δεν λέμε τα πολύ προσωπικά μας, αυτά θα τα πει με τους φίλους του, ούτε εγώ θεωρώ ότι είναι σωστό να του λέω διάφορα πράγματα. Μένει μόνος του. Έχουμε μια πολύ υγιή σχέση, γονέα και παιδιού, αλλά περνάμε και πολύ ωραία μαζί. Βγαίνουμε, πίνουμε το κρασί μας, ακούμε τη μουσική μας, τραγουδάμε, χορεύουμε… είναι θέμα διάθεσης. Μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, το αγαπάει και μπορεί να του προκύψει κι αυτό, είναι πιθανό”.

Advertisement

Μου λείπει  ο Νίκος Σεργιαννόπουλος

“Τον θυμάμαι με πάρα πολύ αγάπη, νοσταλγία και στενοχώρια που δεν είναι πια μαζί μας. Του είχα αδυναμία» είπε στην αρχή και εξήγησε ότι είχαν ξανασυνεργαστεί στο «Άλμα Λίμπρε» και ήταν σαν να γνωριζόντουσαν πάντα. «Μου λείπει!” είχε καταλήξει η Φαίη Κοκκινοπούλου.