Advertisement
LIFESTYLE

Γιάννης Γρόσης – νικητής X Factor: «Με τα χρήµατα που κέρδισα θα φέρω πίσω τους γονείς µου»

13:07
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Γιάννης Γρόσης: Ο μεγάλος νικητής του φετινού «X Factor» αποκάλυψε λίγες ώρες μετά την νίκη του πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο.

Γιάννης Γρόσης: Πως νιώθετε μετά την νίκη σας στο «X Factor»;

«Νιώθω ανακουφισμένος και ευτυχισμένος µε όλο αυτό που έχει συμβεί. Ο κόσμος µε έκανε μια μεγάλη αγκαλιά και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και όταν θα κλείσουν οι κάμερες. Τα μηνύματα που λάμβανα καθημερινά ήταν συγκινητικά. Ο κόσμος είναι μοναδικός και σου δημιουργεί το συναίσθημα να συνεχίσεις.»

Advertisement

Τη βραδιά του τελικού κοιμηθήκατε;

«Όχι. Η αλήθεια είναι ότι το πανηγυρίσαμε στο στούντιο και μετά συνεχίστηκε το γλέντι σε ένα νυχτερινό κέντρο.»

Ποιες ηταν οι σκέψεις σας πάνω στην σκηνή;

«Σκεφτόμουν ότι τώρα, Γιάννη, έφθασες έως την Ιθάκη, πρέπει να πατήσεις το πόδι σου πάνω. Προσπαθώ να δίνω όλο µου το είναι σε κάθε ερμηνεία. Πιστεύω ότι και λόγω του τελικού μου βγήκε πολύ εύκολα αυτό, γιατί είχα δίπλα µου όλους τους δικούς µου ανθρώπους και κυρίως τους γονείς µου.»

Advertisement

Τι κρατάτε από την αρχή μέχρι το τέλος του ταξιδιού σας στο «X Factor»;

«Τα κρατάω όλα, κυρίως όμως την εμπειρία αλλά και τα backstage µε τα παιδιά. Ηταν πολύ όμορφη εμπειρία, γνώρισα πολύ αξιόλογους ανθρώπους.»

Advertisement

Πως αισθανόσασταν όταν ακούγατε τα σχόλια των κριτών όπως: «είναι σαν να ακούω CD», «έχεις τα φόντα να γίνεις μεγάλος τραγουδιστής» και «απαιτώ να βγεις πρώτος».

«Είναι η επιβράβευση αυτό. Μου δίνουν δύναμη για να δουλέψω πιο πολύ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πρέπει να επενδύσω σε αυτό και να σπουδάσω μουσική. ∆εν έχω κάνει μουσικές σπουδές, θέλω να μάθω ένα μουσικό όργανο και να βελτιώσω τις γνώσεις µου στην κιθάρα.Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πρέπει να επενδύσω σε αυτό και να σπουδάσω μουσική. ∆εν έχω κάνει μουσικές σπουδές, θέλω να μάθω ένα μουσικό όργανο και να βελτιώσω τις γνώσεις µου στην κιθάρα.»

Πως σκοπεύετε να αξιοποιήσετε το χρηματικό έπαθλο;

«Πέρα από την ενίσχυση στο κομμάτι των επαγγελματικών, θα κάνω δώρο στους φίλους µου ένα ταξίδι. Για τους δικούς µου, στόχος είναι να τους φέρω πίσω μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς λόγω της κρίσης από το 2012 μένουν και εργάζονται μόνιμα στο Μόναχο.»

Οι γονείς σας τι σας είπαν μετά το τέλος του «X Factor»;

«Αγκαλιαζόμασταν χωρίς να λέμε τίποτα.»

Advertisement

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε ότι αν έγραφε τραγούδι, θα το έδινε σε σας. Ετοιμάζετε κάτι μαζί;

«Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει.»

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας τραγουδιστές;

«Μεγάλωσα µε Καζαντζίδη, Ρέμο, Πάριο, Τερζή, Σφακιανάκη και Γονίδη.»

Ποια είναι τα όνειρα σας για το μέλλον;

«Τα όνειρα να μην τα λες γιατί μικραίνουν, λένε κάποιοι. Λέω να τα κρατήσω για µένα τα όνειρά µου»

Advertisement
TAGS:
Advertisement