Enimerotiko.gr
Lifestyle

Γιώργος Αρσενάκος: Ξεκίνησε να ανοίγει πόρτες τη νύχτα και έφτασε να έχει τη δική του δισκογραφική

Γιώργος Αρσενάκος Panik

Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε- μεταξύ άλλων- για την Panik, το House of Fame και τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται.

Αναφερόμενος στην καριέρα στη μουσική, υπογράμμισε “δεν αρκεί μόνο η φωνή. Η καριέρα θέλει και προσωπικότητα. Η καριέρα θέλει να έχεις άστρο, να αγαπάς αυτό που κάνεις, να έχεις πίστη και να δουλεύεις” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος που είναι ο άνθρωπος που έχει αναδείξει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας.

Ο CEO της Panik, που σπούδασε Επικοινωνία Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμειο, μίλησε για την αρχή της καριέρας του στον χώρο της δισκογραφίας, επισημαίνοντας “στο δεύτερο έτος του Πανεπιστημίου κουράστηκα να πίνω μόνο καφέδες. Εκεί έκανα μια πρακτική, μέσα από τα περιοδικά γνώρισα αρκετούς ανθρώπους από τη δισκογραφική. Εκεί γνώρισα και τον Γιώργο Τσαλίκη που ήταν στο σκάσιμο τότε, στην αρχή άνοιγα απλά πόρτες. Μετά άρχισα να κάνω δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Γιώργος Τσαλίκης μέχρι που έγινα μάνατζέρ του. To 2007 αποφάσισα να αφήσω τη νύχτα και να δουλέψω μέρα”.

Για τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται ο Γιώργος Αρσενάκος σημείωσε “αγαπάω τους καλλιτέχνες. Δε μπορώ να πω κάτι κακό για αυτούς… Για τον καλλιτέχνη μου μπορώ να σκοτώσω. Ναι είμαι σκληρός στις διαπραγματεύσεις μου για αυτούς. Οι άνθρωποι της προβολής έχουν μια εγωπάθεια. Δε το λέω άσχημα. Όλη μέρα ασχολούνται με τον εαυτό τους και άλλα 40 άτομα της εταιρείας ασχολούνται μαζί τους. Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η εγωπάθεια. Όλοι ξέρουμε. Υπάρχει μια αυτογνωσία, το παρελθόν μας είναι άλλο. Όλοι περνούν τα πάνω και τα κάτω τους. Οι καλλιτέχνες περνούν τα κάτω τους με μια αξιοπρέπεια…. Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει τόσα, τον σέβεσαι, σέβεσαι το παρελθόν του για να υπάρχει μέλλον”.

Πως γνωρίστηκε ο Γιώργος Αρσενάκος με τον Πάρι Κασιδόκωστα

Σχετικά με τη γνωριμία του με τον Πάρι Κασιδόκωστα και τη δημιουργία της Panik, τόνισε “ο Πάρις Κασιδόκωστας πίστεψε σε μένα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω μια εταιρεία. Μου άλλαξε τη ζωή, μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι τον έχω. Εμείς κάναμε το μοντέλο 360, κάνουμε και το management των καλλιτεχνών. Αυτό μας βοήθησε να είμαστε βιώσιμοι… Κάνουμε και άλλα πράγματα… Για αυτό είναι Panik Entertainment Group” και αποκάλυψε ότι πλέον το φυσικό προϊόν έχει πεθάνει και όλα παίζονται στο Streaming και το Spotify.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέϊρα στην Eurovision 2018 με την Κύπρο, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογήθηκε “πιστεύαμε και εγώ και η εταιρεία ότι η Ελένη Φουρέιρα έπρεπε να πάει στη Eurovision… Προσπαθήσαμε να πάει με την Ελλάδα, δε θέλανε, δεν είδαν το όραμά μας, δεν ξέρω τι έγινε. Ίσως έπαιξε ρόλο και η όλη παραφιλολογία γύρω από την καταγωγή της… Βγήκε με μια χώρα που δεν ήταν φαβορί, την Κύπρο και καταφέραμε αυτό που έγινε. Δε με ενδιέφερε η καταγωγή της και δε με ένοιαζε. Δεν είχα ασχοληθεί, δε ρώτησε ποτέ… Δεν είναι κάτι που αφορά το stage… Όταν έσκασε η κατάσταση ρώτησα, ενημερώθηκα, μου εξήγησε και της είπα πως όταν νιώσει έτοιμη να βγει να μιλήσει. Όταν το έκανε, απογειώθηκε”.

Για τον Γιώργο Αρσενάκο μίλησαν η Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Φουρέϊρα και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είπε “ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί, χαρισματικός άνθρωπος, έχει κουραστεί πολύ για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι ένας νέος άνθρωπος που διοικεί μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές στην Ελλάδα. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του… Σε αγαπάω πάρα πολύ και σε σέβομαι”.

Τέλος, για τη συνεύρεση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, ο Γιώργος Αρσενάκος κατέληξε “η ιδέα ήταν του Νίκου Κοκλώνη. Του λέω “ποιος μπλέκει, να βάλω τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου”; Τελικά τα καταφέραμε και αφού έγινε το τηλεοπτικό λέμε να το συνεχίσουμε και δισκογραφικά και σε κάποιο μαγαζί. Όταν έγινε δεν το πίστευα ούτε εγώ… Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν βρεθεί ποτέ ούτε στην εταιρεία…”.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News