Advertisement
LIFESTYLE

Γοητευτικός πατέρας: Ο σύζυγος της Ζήνας Κουτσελίνη που στέκεται διακριτικά στο πλευρά της εδώ και 20 χρόνια

13:28
Δανάη Σολανάκη

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει μία αξιέπαινη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο η οικογένειά της παραμένει η πρώτη της προτεραιότητα.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπητές δημοσιογράφους, που το κοινό την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από στην εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα”.
Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και η αλήθεια είναι πώς και η ίδια λατρεύει το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, το οποίο και υπηρετεί με ευλάβια τα τελευταία χρόνια. Η ίδια ασχολείται με την καθημερινή επικαιρότητα και ειδησεογραφία και μαζί με την δημοσιογραφική της ομάδα σχολιάζουν θέματα ποικίλης ύλης.

Advertisement

Λίγα λόγια για την Ζήνα Κουτσελίνη…

Advertisement

Η οικογένεια της Ζήνας

Η Ζήνα Κουτσελίνη από το 2002 είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο, ο οποίος και είναι δίπλα της και την στηρίζει μόνιμα, σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια υπέροχη κόρη, την Ευσταθία- Μαρία, η οποία και είναι το παν για εκείνους και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Advertisement

Για την σχέση με τον σύζυγο της, μετά τον ερχομό της κόρης τους, η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!».

Περισσότερες φωτογραφίες της Ζήνας Κουτσελίνη:

Advertisement

TAGS:
Advertisement