Enimerotiko.gr
Gossip

Αιμίλιος Χειλάκης: Οι σπουδές με υποτροφία, η υιοθεσία που δεν προχώρησε και ο λόγος πίσω από αυτό

Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης φέτος θα πρωταγωνιστεί στην ανάρπαστη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” παρόλο που του είχε ήδη προταθεί να παίξει εξαρχής.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες συνεχίζουν στον ΑΝΤ1 για τρίτη σεζόν. Ο ηθοποιός, μετράει αρκετά χρόνια στην υποκριτική και έχει κάνει πολύ αξιόλογες συνεργασίες. Αναζητήσεις σχετικά με την ηλικία, το βιογραφικό του αλλά και την Αθηνά Μαξίμου, την σύντροφό του είναι αρκετά συχνές οπότε πάμε να δούμε όλα όσα δεν γνωρίσαμε για εκείνον.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και το πλούσιο βιογραφικό του

Ο Αιμίλιος Χειλάκης γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1970. Η ηλικία του είναι 51 ετών. Οι σπουδές του, αφορούν την υποκριτική και μάλιστα τελειώνοντας το σχολείο, ο ηθοποιός φοίτησε με υποτροφία στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν.

Ο τηλεοπτικός ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, Η ζωή που δεν έζησα, με συμπρωταγωνίστρια την Ταμίλα Κουλίεβα. Επίσης έχει δανείσει την φωνή του σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν για πολλά χρόνια ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Βάνα Πεφάνη. Η επόμενη σύντροφός του, την οποία και νυμφεύθηκε, είναι η Αθηνά Μαξίμου.

Η υιοθεσία που δεν προχώρησε και ο λόγος πίσω από αυτό

Oι δύο ηθοποιοί, έκαναν γνωστό ότι σταμάτησαν την διαδικασία για την υιοθεσία ενός παιδιού. «Κάναμε μια πρώτη κουβέντα. Αλλά όταν πήραμε έναν πάκο με χαρτιά που έπρεπε να μελετήσουμε και να συμπληρώσουμε, με θέματα όπως “αν θέλεις παιδί τελείως υγιές και μωρό μπορεί να πάρει δέκα χρόνια”, “αν δε σε νοιάζει το φύλο ή η ηλικία ή αν έχει ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να πάρει 3-4 χρόνια’’, σταματήσαμε. Μπαίνεις σε διλήμματα εξίσου ψυχοφθόρα με το να μην έχεις παιδί», είχε πει η Αθηνά το 2016 σε κοινή συνέντευξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη, σε περιοδικό.


Από την πλευρά του, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρει για την διαδικασία της υιοθεσίας: «οι συνθήκες σε κάνουν να περιμένεις 5 – 6 χρόνια και καταρρακώνεσαι, σε κάνουν να μετανιώνεις για την επιλογή σου, σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι εν δυνάμει παιδόφιλος. Καλά κάνει ο Νόμος και προστατεύει τα παιδιά, αλλά είναι τόσο αυστηρός που κάποια στιγμή σε αποθαρρύνει! Είναι τόσο ομιχλώδες το τοπίο, που δεν ξέρεις αν αυτό που πας να κάνεις είναι παράνομο ή σύννομο… Επίσης, το ότι είμαστε ηθοποιοί δεν θεωρείται σταθερό και ασφαλές επάγγελμα».

«Δεν έχω εμμονές κι αυτοσκοπούς. Μ’ έναν παράξενο τρόπο, η ζωή είναι πολύ πιο σοφή από εμάς και ό,τι είναι να φέρει, θα το φέρει! Δεν γκρεμίζεται και ο κόσμος αν δεν έρθει ένα παιδί. Είχαμε ζωή πριν, θα έχουμε και μετά!», επισημαίνει η Αθηνά όταν τη ρωτούν πόσο απαραίτητο είναι ένα παιδί για μια οικογένεια, ενώ ο Αιμίλιος αναφέρεται στην μέθοδο της εξωσωματικής: «δεν είμαι κατά των εξωσωματικών, αλλά γνωρίζω γυναίκες που έχουν κάνει 12 προσπάθειες κι έχουν “οργώσει” το σύστημα τους, ή κάνουν παιδί με εξωσωματική στα 49 τους και λέω “γιατί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου; Το παιδάκι που θα είναι 10 χρονών κι ενδεχομένως εσύ πάθεις καρκίνο, έχεις σκεφτεί που θα το αφήσεις;”. Πραγματικά αναρωτιέμαι! Τόσο μεγάλος εγωισμός; Ότι, δηλαδή, η ζωή δε θα προχωρήσει αν εσύ δεν αφήσεις κάτι πίσω σου;».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News