Enimerotiko.gr
Gossip

«Δεν θέλω να έρθει η κόρη του συντρόφου μου στο γάμο μας»: Η ανάρτηση της νύφης που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Ποστ της νύφης: Δεν είναι κακό να μην θέλει κάποιος παιδιά στο γάμο του. Μπορεί ορισμένοι να θέλουν να χορέψουν και να γιορτάσουν, χωρίς να έχουν την έννοια κάποιου παιδιού. Ωστόσο, θα πρέπει σε αυτό να συμφωνούν τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός. Επιπλέον, αν κάποιος έχει παιδί από προηγούμενο γάμο, τότε θα πρέπει να εξαιρεθεί.

Κάποιες νύφες έχουν αντίθετη άποψη όπως η παρακάτω. Μία γυναίκα βρήκε στο Facebook την ανάρτηση μιας νύφης η οποία έχει τόσο παράλογες και εξωπραγματικές απαιτήσεις που πρέπει να διαβάσεις για να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια.

Ποστ της νύφης: Τι ανέφερε αρχικά, η ανάρτησή της στο Facebook

«Πώς θα πω στο φίλο μου ότι δεν θέλω την κόρη του στο γάμο μας; Στα προσκλητήρια ήμουν ξεκάθαρη. Έγραφα «Τα παιδιά δεν είναι ευπρόσδεκτα». Πίστευα ότι είχε λάβει το μήνυμα, αλλά εξακολουθεί να θέλει να τη φέρει».

Ζητάει δηλαδή από τον άνθρωπο τον οποίο θα παντρευτεί να αφήσει εκτός τελετής, το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή του σε μία τόσο σημαντική μέρα για όλους. Το μέλλον τους είναι προκαθορισμένο: Αυτός θα πάρει μία μέγαιρα που θα του κάνει το βίο αβίωτο και το παιδί θα «κερδίσει» μία κακιά μητριά σαν αυτές των παραμυθιών.

Ωστόσο η συγκεκριμένη νύφη δεν έμεινε εκεί. Πολλοί θεώρησαν ότι παρεξήγησαν την αρχική της ανάρτηση και ζήτησαν κάποιες διευκρινίσεις στις οποίες δεν δίστασε να απαντήσει και να μας διαφωτίσει με λίγες ακόμα λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του παιδιού (3 ετών).

Συγκεκριμένα είπε ότι «Παντρεύομαι τον πατέρα, δεν είμαι υποχρεωμένη να παντρευτώ και το παιδί. Δικό του πρόβλημα», «Ένα παιδί έχει πολλές ανάγκες και δεν θα το αφήσω να καταστρέψει την ωραιότερη μέρα της ζωής μου. Είπα. Δεν θέλω παιδιά στο γάμο μου. Τέλος».
Συμβουλεύει μάλιστα όσους δεν έχουν κάτι καλό να της πουν (αυτούς που τη βρίζουν δηλαδή) ή δεν τους αρέσει η ανάρτηση της να πατήσουν το Scroll και να πάνε παρακάτω. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους συμβουλή αναζητά ούτε τι περιμένει να ακούσει. Αν πιστεύει ότι υπάρχει άνθρωπος που θα την υποστηρίξει πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποστ της νύφης: Τι ανέφερε στη συνέχεια, η ανάρτησή της στο Facebook

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος πρέπει να ακυρωθεί αμέσως. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για ένα παιδάκι ούτε καν στα αστεία. Είναι φανερό ότι η γυναίκα αυτή δεν έχει παιδιά και ότι δεν τα συμπαθεί καθόλου. Αλλά και πάλι όμως οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά, νιώθουν αγάπη ή έστω μια συμπάθεια για τα άλλα παιδάκια και ουδέποτε θα φέρονταν έτσι, η συγκεκριμένη όμως απ’ ότι φαίνεται δεν έχει μέσα της ίχνος καλοσύνης και συμπόνιας, κάτι που έχει περάσει απαρατήρητο από τον γαμπρό.

Κάποιος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση ότι ο γαμπρός μάλλον έχει μπερδευτεί και δεν έχει καταλάβει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν θέλει ούτε το δικό του παιδί στο γάμο, έσπευσαν όμως οι υπόλοιποι χρήστες του διαδικτύου να τον ενημερώσουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αυτή η γυναίκα ακούγεται σαν να μη θέλει να εμπλακεί καθόλου στην ανατροφή ενός παιδιού ή να παντρευτεί κάποιον που έχει παιδί. Τότε γιατί τον παντρεύεται; Για να πάει κόντρα στο παιδί; Τι μέλλον θα έχει αυτό το σπίτι; Πώς θα μεγαλώσει το παιδάκι αυτό με μητριά αυτή τη γυναίκα;

Γυναίκες σαν κι αυτή μας υπενθυμίζουν ότι δεν είναι όλες φτιαγμένες και αξίες να γίνουν μαμάδες. Γνωρίζω γυναίκες που παντρεύτηκαν άντρες με παιδιά από προηγούμενες σχέσεις και τα αγάπησαν με όλη τους την καρδιά. Ας είμαστε αισιόδοξοι και ας θυμόμαστε ότι η συγκεκριμένη νύφη είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και ότι ο γαμπρός θα το σκεφτεί πριν την παντρευτεί για το καλό του παιδιού του… αλλά και το δικό του.

* Πηγή: singleparent.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News