Enimerotiko.gr
Gossip

Έξαλλη η Παπαχαραλάμπους με τα λεγόμενα του Φιλιππίδη ότι είχαν σχέση που τη γνώριζε και η σύζυγός του

Δηλώσεις Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Βάσει των πληροφοριών της σελίδας «Patkiout», η Ελληνίδα ηθοποιός, έγινε έξαλλη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, με την αναφορά του  πως την περίοδο που ουσιαστικά εκείνη τον κατήγγειλε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμη και επάνω στη σκηνή, εκείνος διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της και μάλιστα τόσο σοβαρή, που τη γνώριζε κι η γυναίκα του!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Εκνευρίστηκε η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια «τα πήρε στο κρανίο» όταν διάβασε τα όσα είπε στον εισαγγελέα. Επίσης, όπως μάθαμε, δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για τον ισχυρισμό του πως διατηρούσαν ερωτικό δεσμό τον οποίο γνώριζαν κι άλλοι, μεταξύ των οποίων και η ίδια η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου.

Δηλώσεις Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Να θυμίζουμε πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της πως είχε υποστηρίξει πως, παρότι τον είχε παρακαλέσει κατ΄ επανάληψη να μην τη φιλάει, γιατί αισθανόταν άσχημα. Όμως, εκείνος τη φιλούσε χυδαία επί σκηνής, χωρίς καν να το απαιτεί στο σενάριο. Μάλιστα, ο κόσμος αντιδρούσε με επιφωνήματα αποδοκιμασίας. Επίσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης το έκανε ακόμη κι όταν την παράσταση παρακολουθούσε το τότε αγόρι της ή μέλη της οικογένειάς της.

Μάλιστα, έχει έρθει στο φως και το βίντεο με το απόσπασμα από το επίμαχο φιλί των δυο επί σκηνής, που είχε προκαλέσει αίσθηση.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η κατάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα για βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός στο υπόμνημά του πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας τις δικές του αποκαλύψεις.

«Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες. Τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς. Αυτό, διότι ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία.

Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη. Δημιουργήθηκε ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση “Οι ηλίθιοι” στο θέατρο Βρετάνια τη σεζόν 2000 -2001. Είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες. Συνευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει. Συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής. Αυτό, διότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά».

Τι είπε ο Φιλιππίδης για την κατηγορία του βιασμού;

«Η καταγγέλλουσα, κόρη ηθοποιού που συνεργαζόταν και την οποία χάρη στη μητέρα της, βοηθούσε να μπει στη Δραματική Σχολή “Είχε εμμονή μαζί μου. Ήταν πάντα άκρως διαχυτική. Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά. Δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου».

* Πηγή: patkiout

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News