Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη τους, Νικολέτα. - Enimerotiko.gr
Enimerotiko.gr
Gossip

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη τους, Νικολέτα.

Η τηλεοπτική Ελένη Βλαχάκη ή όπως αλλιώς είναι το πραγματικό της όνομα, Ελένη Ράντου, έχει αποκτήσει κόρη, η οποία ονομάζεται Νικολέτα.

Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανήκουν στην κατηγορία των καλλιτεχνών, κατά την οποία θα επιλέξουν να απασχολήσουν τα Μέσα, μόνο με τις εξελίξεις στην επαγγελματική τους ζωή.

Μη ξεχνάμε άλλωστε, πως πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο τα δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί εδώ και αρκετά χρόνια, με τους υποτιθέμενους χωρισμούς και τις διαφωνίες ανάμεσά τους.

Καρπός του έρωτά τους, η Νικολέτα τους. Η κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Ελένης Ράντου, είναι πλέον 23 ετών και οι ομοιότητες με τη μητέρα της, είναι ολοφάνερες.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες της νεαρής Νικολέτας από τα social media:

Επίσης αν η Νικολέτα, η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ακολουθήσει τα βήματα κάποιου από τους διάσημους γονείς της, αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα το μάθουμε στο μέλλον.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα