Enimerotiko.gr
Gossip

Μπαμπάς της 7χρονης Αναστασίας: Άνθρωποι εκτός νοσοκομείου προσεύχονταν για εμάς

Δηλώσεις Μπαμπά 7χρονης Αναστασίας: Τι είπε για την 7χρονη Αναστασία;

Μπαμπάς 7χρονης Αναστασίας: Πρόκειται για τον πατέρα από την 7χρονη Αναστασία που παλεύει να ξεπεράσει τον καρκίνο. Η ίδια είναι και ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου. Ο μπαμπάς της περιγράφει όλα τα αξιοθαύμαστα που έζησε με την οικογένειά του στο Χιούστον.

Η 7χρονη Αναστασία διαγνώστηκε πριν από επτά μήνες με έναν σπάνιο και σοβαρό καρκίνο του εγκεφάλου. Η ίδια συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της, με εντυπωσιακή δύναμη και επιμονή. Το κάνει μαζί με τους γονείς της στις ΗΠΑ, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλία Τριανταφυλλάκη. Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου θεραπείας της και ενώ το κορίτσι ετοιμάζεται να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για τον τρίτο κύκλο, ο πατέρας της έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση για την αγάπη του κόσμου που εισέπραξε η οικογένεια στο Χιούστον, ακόμα και από ανθρώπους που δεν είχαν ξανασυναντήσει ποτέ. Αντιδράσεις που μας δίνουν αισιοδοξία ακόμα και σε σκοτεινές στιγμές.

Μπαμπάς 7χρονης Αναστασίας: Πώς ξεκινά η ανάρτησή του στο Facebook

«Elias Triantafyllakis

15/05/2021

Χθες ήταν η τελευταία μέρα που πήγαμε σε νοσοκομείο στο Χιούστον, σε μια βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα είμαστε στη Νέα Υόρκη. Πέρα από τις θεραπείες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι η ευγένεια και η καλοσύνη των ανθρώπων.

Δεν ξέρω αν είναι μέρος του service και αλήθεια δεν με νοιάζει αλλά σε κάνουν εσένα τον ασθενή, τον δυσκολεμένο λόγω της κατάστασης να αισθάνεσαι όμορφα. Αν προχωρώντας προς τους διαδρόμους τύχει και σταθείς κοιτάζοντας, θα βρεθεί κάποιος να σε ρωτήσει πού θα ήθελες να πας και αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια.

Δηλώσεις Μπαμπά 7χρονης Αναστασίας: Τι είπε για την 7χρονη Αναστασία;

Μπαμπάς 7χρονης Αναστασίας: Πώς συνεχίζει την ανάρτησή του

Νοσοκόμες βλέποντας μας σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μας πήραν αγκαλιά και άρχισαν να προσεύχονται για την Αναστασία, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος επισκέφτηκε αρκετές φορές το δωμάτιο να κάνει παρέα στην Αναστασία. Κατανοώντας την κατάσταση το νοσοκομείο δίνει ειδική 4ωρη άδεια για να την επισκεφτεί η νονά της, παρά τους κανόνες λόγω covid, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μικρά δώρα καθημερινά από τους γιατρούς και επισκέπτες.

Καθημερινοί άνθρωποι, εκτός νοσοκομείου σταματούσαν στο δρόμο και προσεύχονταν για εμάς! Οι γείτονες την ημέρα της μητέρας έφεραν λουλούδια, κάρτες και γλυκά στη Ξένια κι είχαν μια αγκαλιά για αυτήν. Τα παιδιά των γειτόνων μας χτυπούσαν την πόρτα και άφηναν ζωγραφιές και δωράκια για την Αναστασία.

Μπαμπάς 7χρονης Αναστασίας: Πώς κλείνει την ανάρτησή του

Το Κομμωτήριο έφτιαξε ένα μεγάλο καλάθι με δώρα όπως και σήμερα το οδοντιατρείο που χρειάστηκε να επισκεφτούμε μαζί με ευχετήριες κάρτες για την Αναστασία. Ένας ωραίος τύπος που μας βλέπει στην πρωινή βόλτα με το καρότσι και είναι φύλακας στο προαύλιο του σχολείου – εκκλησίας (βαπτιστών) σταματάει το περιπολικό και κατεβαίνει να χαιρετήσει την Αναστασία και να κάνει high five!!! Στην αρχή πίστεψα ότι ήθελε να βγούμε από το χώρο τους.

Ειλικρινά τόση καλοσύνη συμπυκνωμένη και ανιδιοτελής προσφορά ακόμα και τώρα αδυνατώ να την πιστέψω. Όσον αφορά την ελληνική κοινότητα στο Χιούστον θα τα πούμε λίγο αργότερα. Αλλά θα δανειστώ μια έκφραση ενός φίλου που ήρθε για λίγο, αλλά τα λέει όλα. “Τι Ελλάδα είναι αυτή!!!!”. Όσο υπάρχει τόση ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα…».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News