Enimerotiko.gr
Gossip Lifestyle

Μπέλλα Κυδωνάκη: Η Aστρολογία από παιδί, ο θάνατος του γιου από καρδιά, η διαίσθησή και ο χαμός του συζύγου

Μπέλλα Κυδωνάκη

Η Μπέλλα Κυδωνάκη ήταν ακόμα παιδί, όταν συνειδητοποίησε τη μαγεία των άστρων και πίστεψε πως αυτά μπορούν να της δώσουν απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Η ίδια αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

Της: Έπη Τρίμη

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και από πολύ μικρή ενδιαφερόμουν για όλα τα μεταφυσικά θέματα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και την τέχνη. Όταν τελείωσα το λύκειο ξεκίνησα κλασικές σπουδές, αλλά η αγάπη μου για τα μεταφυσικά υπερίσχυσε.

Τελικά με κέρδισε η αστρολογία, πηγαίνοντας κόντρα στην οικογένεια μου. Έτσι ξεκίνησε ο αστρολογικός μου δρόμος με εσωτερικό κίνητρο την αγάπη για τον άνθρωπο να με καθοδηγεί στην αναζήτηση της βελτίωσης μέσα από την γνώση.

Διεύρυνα τους ορίζοντες μου μέσα από τις σπουδές ψυχολογίας και αργότερα ασχολήθηκα με την ομοιοπαθητική, τις ενεργειακές θεραπείες και οποιοδήποτε σεμινάριο αυτογνωσίας που μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της αντιληπτικότητας, αλλά και της ενδυναμωτικής ερμηνείας ενός ωροσκοπίου.

Εδώ και χρόνια έχω μια συνεχή και μόνιμη συνεργασία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Νιώθω ευγνώμων για αυτή την δυνατότητα που έχω να επικοινωνώ το αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων μελέτης.
Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους και τους έχω βοηθήσει να βρουν έναν νέο πιο δημιουργικό και ουσιαστικό δρόμο.

Όραμά μου, είναι να έχει ο κάθε άνθρωπος την γνώση να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον για τον εαυτό του, απαλλαγμένο από περιοριστικές πεποιθήσεις».

Ο γιος μου γλίτωσε από ατύχημα, αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του

Το 2019 η γνωστή αστρολόγος, Μπέλλα Κυδωνάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για το χαμό του γιου της λέγοντας: «To 2012 έχασα τον γιο μου. Από ένα ατύχημα. Τροχαίο. Έγινε καλά, αλλά μετά έφυγε στον ύπνο του γιατί δεν άντεξε η καρδιά του. Το τροχαίο ήταν η αιτία. Μας είπαν οι γιατροί ότι μερικές φορές ένα τόσο δυνατό ατύχημα μπορεί να φέρει τον ξαφνικό θάνατο.

«Έβλεπα πως ο γιος μου δεν έχει μακροζωία», λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη

«Πάντα είχα μια ανησυχία για το Γιάννη από πολύ μικρός. Το κουκούλωνα, το κάλυπτα» λέει στη συνέχεια η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για την περίοδο πριν τον θάνατο του γιου της Γιάννη. Στην ερώτηση ωστόσο αν θα μπορούσε να προβλέψει στο ωροσκόπιό του γιου της το μοιραίο είπε: «Δεν μπορούσα να δω τέτοιο πράγμα (στο ωροσκόπιό του), καλύπτεται αυτό από την αγάπη της μάνας».

Ωστόσο, στη συνέχεια της συνέντευξης στην εκπομπή του Alpha είχε δηλώσει: «Έβλεπα ότι δεν έχει μακροζωία, αλλά το κουκούλωνα». Η Μπέλλα Κυδωνάκη υποστήριξε στο πλαίσιο της συνέντευξής της  πως άρχισε να νιώθει πως θα γινόταν το κακό. «Την τελευταία εβδομάδα ένιωθα τον θάνατο στο στόμα μου και έλεγα θα γίνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο» λέει και προσθέτει: «Την ώρα που έφυγε το παιδί, ένιωσα ένα πράγμα μαύρο να σκεπάζει το κεφάλι μου».

Ο θάνατος του συζύγου της

«Τα πρώτα χρόνια νόμιζα ότι ζούσα έναν εφιάλτη» είχε εξομολογηθεί η Μπέλλα Κυδωνάκη για την απώλεια του γιου του. «Κλονίστηκα γιατί επειδή προσευχόμουν πολύ, έλεγα (στην Παναγία) δεν μου τον πρόσεξες, τον άφησες και έφυγε» είπε στη συνέχεια η αστρολόγος για τις πρώτες μέρες μετά τον θάνατο του γιου της. «Κάποια στιγμή όμως, άρχισα σιγά, σιγά και έπαιρνα κάποιες ελπίδες εσωτερικές» περιγράφει για τον τρόπο που άρχισε να ξεπερνά τον εφιάλτη της.

«Εχει χαθεί η ανεμελιά, αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά στη ζωή μας, νομίζω σε κανέναν από τους γονείς που φεύγει το παιδί τους» είχε αναφέρει στην Ελεονώρα Μελέτη. «Απλά σιγά, σιγά μέσα μου η καρδιά μου άρχισε να ανοίγει λίγο και για χάρη βέβαια της κόρης μου» είχε αναφέρει κατά τη συνέντευξή της.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη είχε περιγράψει πως το 2016 πέθανε και ο πρώην σύζυγός της, ο πατέρας του Γιάννη, που όπως λέει η αστρολόγος δεν άντεξε την απώλεια.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News