Enimerotiko.gr
Gossip

Πάγωσε η Σίσσυ με τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Δεν έπρεπε να μπει κανείς φυλακη, πιθανή η αθώωση»

Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώσεις

O Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για πρόσωπα του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μάθει την άποψή του ηθοποιού και παρουσιαστή για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του θεάτρου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτόν γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία. Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά.

Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι δήλωσε για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος. Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να την δικάζουμε στα κανάλια…

Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί… Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο… Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες… Πως ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί για κάτι επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;».

Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου στον αέρα της εκπομπής

Ερωτηθείς, ο ηθοποιός αν φοβήθηκε μήπως ειπωθεί κάτι και για τον ίδιο, τότε αναφέρθηκε σε μια ιστορία από το παρελθόν λέγοντας πως αν αυτή η ιστορία λάμβανε χώρα σήμερα, δεν ξέρει τι διαστάσεις θα είχε πάρει.

«Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίσης, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, της είπα να μη φύγει απλώς ήμουν σε άλλον χώρο. Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο.

Για να μην πει στους φίλους τους ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός… Αν ήμασταν στο σήμερα δε ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα… Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε, ”Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, η Σίσσυ Χρηστίδου ήρθε σε δύσκολη θέση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Χριστέ μου, τι παθαίνετε σ΄ αυτόν τον καναπέ. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Χριστέ μου, τι τραβάω!».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News