Enimerotiko.gr
Gossip

“Η αδερφή μου ξοδεύει όλα τα λεφτά της σε χαρτορίχτρες για να μάθει αν θα γυρίσει ο άντρας που την παράτησε”

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία ανησυχεί πολύ για την αδερφή της. Η ίδια δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά για να μάθει το μέλλον της. Η συγκεκριμένη γυναίκα θέλησε να μοιραστεί το πρόβλημά της με τους αναγνώστες της σελίδας και να πάρει τη γνώμη τους. Αναλυτικότερα:

Αληθινή ιστορία: Πώς ξεκινά

«Με την αδερφή μου είμαστε πολύ δεμένες, ακόμη κι αν σαν άνθρωποι είμαστε δια μέτρου αντίθετοι. Η αδερφή μου από μικρή, ήταν πολύ ρομαντική και συναισθηματική. Πίστευε στο κάρμα, στην 6η αίσθηση, την γοήτευαν τα παραφυσικά και σχεδόν όλες τις ιστορίες που άκουγε σχετικά με αυτά, τις πίστευε. Εγώ από την άλλη, είχα μάθει να πιστεύω σε αυτά που βλέπουν τα μάτια μου και που μπορεί να μου αποδείξει η επιστήμη. Παρόλα αυτά καμία από τις δυο δεν προσπάθησε να επιβάλλει την άποψή της στην άλλη, οπότε ποτέ οι απόψεις μας δεν στάθηκαν αιτία καυγά.

Η αδερφή μου λοιπόν πιστεύει στις μαντείες. Στα ζώδια, στις χαρτορίχτρες, στις καφετζούδες. Πάντα πίστευε αλλά ποτέ δεν με είχε ανησυχήσει, διότι δεν ήταν από τις κοπέλες που θα πλήρωναν ποτέ γι’ αυτό. Που και που με τις φίλες της “ψευτό έριχναν” τα χαρτιά για χαβαλέ και απλά η αδερφή μου κρεμόταν σε ορισμένα σημεία από τα χείλη τους. Τον τελευταίο ένα χρόνο όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει εύκολα, γι’ αυτό θα ήθελα να είστε επιεικής μαζί της στα σχόλια. Μετά από 10 χρόνια γάμου, χώρισε με τον άντρα της. Την απατούσε. Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της ένα χρόνο πριν. Ευτυχώς δεν είχαν παιδιά.

Ο άντρας της, ήταν ο μεγάλος ερwτας της ζωής της, και ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει. Εκείνος, έχει σχέση με την γυναίκα που την απατούσε. Στην αρχή η αδερφή μου έκλαψε, χτυπήθηκε, όμως είχε εμάς, τις φίλες και την δουλειά της να την παρηγορούν! Δούλευε συνεχώς γιατί με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να κάνει το κεφάλι της να μην σκέφτεται. Τα περισσότερα βράδια κοιμόταν στο δικό μου σπίτι ή στο σπίτι κάποιας φίλης έτσι ώστε να μην είναι μόνη της και απλά μερικές φορές είχε τις εκρήξεις της.

Αληθινή ιστορία: Πώς συνεχίζει

Όταν ήρθε η καραντίνα όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν. Η αδερφή μου, έμεινε κλεισμένη μέσα στο σπίτι, μακριά από τους ανθρώπους που αγαπά. Δεν είχε την δουλειά της για να την απασχολεί, αφού η αδερφή μου δεν δούλευε διαδικτυακά. Δεν μπορούσε να δει εμένα, τους γονείς μας, τις φίλες της. Ήταν απλά σε ένα σπίτι και σκεφτόταν. Πάνω σε μια στιγμή απελπισίας – από ότι μου είπε – συνάντησε τυχαία στο διαδίκτυο μια χαρτορίχτρα και αποφάσισε να της στείλει μήνυμα. Ήθελε να μάθει αν ξανά γυρίσει ο άντρας της και αν ποτέ καταφέρει να βγει η ίδια από τον βούρκο που ζούσε.

Η χαρτορίχτρα της απάντησε διαδικτυακά. Νομίζω με e mail! Σύμφωνα με την αδερφή μου έπεσε μέσα στις προβλέψεις της. Της είπε ότι σύντομα θα ξανά δει τους δικούς της ανθρώπους, ότι σιγά – σιγά θα ξεκινήσει να προχωρά την ζωή της όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της θα έχει πάντα τον πρώην σύζυγό της. Κι όντως έτσι έγινε. Η αδερφή μου πρόσφατα ξεκίνησε να φλερτάρει με έναν άντρα που εργάζεται δίπλα στην δική της δουλειά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει τον πρώην σύζυγό της ολοκληρωτικά. Το θέμα όμως είναι ότι λέγοντας λίγες πληροφορίες στον καθένα εκεί έξω για την ζωή της εύκολα ο καθένας θα είχε βγει σε αυτά τα συμπεράσματα.

Αληθινή ιστορία: Τι επιπλέον αναφέρει

Εγώ για παράδειγμα θα μπορούσα να ποντάρω το σπίτι μου, στο γεγονός ότι ναι, κάποια στιγμή θα βγούμε από την καραντίνα και ναι, κάποια στιγμή η αδερφή μου θα ξεκινήσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Ουδείς αναντικατάστατος, δεν λένε; Κι εγώ θα την συμβούλευα χωρίς να της ζητάω τα μαλλιά της κεφαλής της, για να της πω τα αυτονόητα! Η αδερφή μου όμως ξεκίνησε να εθίζεται. Δίνει σχεδόν κάθε μέρα σχεδόν μισό μισθό για να της πει η γυναίκα αυτή μέσω mail την μοίρα και το ριζικό της. Στην αρχή προσπάθησα να δείξω κατανόηση. Της έλεγα με πολύ ευγενικό και όμορφο τρόπο ότι δεν πρέπει να πιστεύει σε αυτά.

Όμως εκείνη δεν με άκουγε. Όσο την έβλεπα να παθιάζεται περισσότερο με αυτό και να δίνει ακόμη περισσότερα χρήματα ξεκίνησα να νευριάζω. Μέχρι που ο κόμπος έφτασε στο χτένι νομίζω δύο μήνες πριν. Μου ζήτησε δανεικά για να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος. Η αδερφή μου παίρνει περισσότερα χρήματα από την δική της δουλειά και το είχαμε συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι το ρεύμα της έρχεται με το ζόρι 70 ευρώ πλέον. Είναι ένα άτομο και μένει σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης που δεν είναι ιδιαίτερα πλούσια, οπότε καίει λιγότερο.

Το τέλος της ιστορίας:

Μου φάνηκε λοιπόν παράξενο που δεν είχε να δώσει 65 ευρώ ακριβώς στην ΔΕΗ. Όταν την ρώτησα ξεκίνησε να μου τα μασάει λέγοντας ότι είχε μερικά επιπλέον έξοδα αυτόν τον μήνα και δεν κατάφερε να τα υπολογίσει σωστά. Φυσικά εγώ τα κατάλαβα σχεδόν αμέσως όλα και έγινα έξαλλη! Ξεκίνησα να της φωνάζω. Να της λέω ότι δεν την αναγνωρίζω πια. Ότι πέφτει ηθελημένα θύμα τσαρλατάνων λες και είναι κανά μικρό παιδί και δεν ξέρει σε τι πονηρούς καιρούς ζούμε. Μερικά χρόνια πριν μαζί βλέπαμε περιπτώσεις ανθρώπων που έχαναν τα λεφτά τους σε μέντιουμ και γελούσαμε.

Εκείνη όμως ξεκίνησε να μου λέει κλαίγοντας ότι δεν την καταλαβαίνω. Ότι είμαι προκατειλημμένη και ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει πραγματικό χάρισμα. Πραγματικά δεν ήξερα τι να της πω. Μου φαινόντουσαν αδιανόητα αυτά που άκουγα. Τόσο αδιανόητα, που δεν είχα επιχειρήματα. Ανησυχώ για την αδερφή μου. Φυσικά της έδωσα για το ρεύμα. όμως μετά την τελευταία μας συζήτηση έχει απομακρυνθεί πολύ. Δεν θέλω να ξέρω ότι αυτή τη στιγμή που σας γράφω, εκείνη τρώει τα χρήματα της αλόγιστα. Δεν θέλω να ξέρω ότι μπορεί να με χρειαστεί και να μην μου στείλει, επειδή φοβάται την αντίδρασή μου. Τι να κάνω;

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News