Enimerotiko.gr
Gossip

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Η προϋπόθεση για τους καλεσμένους και για τα δώρα της βάπτισης

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα κάνει λιτή βάφτιση στο γιο του, διότι η επιθυμία τους είναι να έχουν ιδιωτικότητα.

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους

Η σχέση του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού φάνηκε. Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση, σχέση ζωής. Ο ερχομός του γιου τους ανήμερα των Χριστουγέννων ένωσε το ζευγάρι ακόμα πιο πολύ. Ο δύσκολος τοκετός της Τζένης συγκίνησε για τη δύναμη ψυχής, αλλά και την σεμνότητα που αντιμετώπισαν για ακόμα μια φορά την προσωπική τους ζωή. Το έκαναν, διατηρώντας ξανά χαμηλούς τόνους.

Η βάπτιση του γιου τους θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νησί της Πάτμου. Εκπλήρωσαμν μάλιστα ένα τάμα της Τζένης. Γι’ αυτό και το όνομα του γιου τους θα είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εκεί, όπου είχε κάνει το τάμα, η Τζένη.

Το ιερό μυστήριο της βάπτισης του Παναγιώτη Αντώνιου θα τελεστεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο. Ο ίδιος συνδέεται με το Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Κάνει προετοιμασίες η Τζένη

Η Τζένη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, όπως κάθε καλοκαίρι. Εκεί, προετοιμάζει τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση. Για να είναι όλα όπως τα επιθυμούν. Έτσι, θα μοιραστούν με τους ελάχιστους προσκεκλημένους τους τη ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής τους. Ο Υπουργός Υγείας θα φθάσει στο νησί μόλις μία μέρα πριν το μυστήριο. Θα το κάνει, μένοντας πιστός στα καθήκοντα και τις ευθύνες του απαιτητικού υπουργείου.

Ως ζευγάρι, από την πρώτη στιγμή, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης. Όμως, οι δυο τους αποφεύγουν την έκθεση στην προσωπική τους ζωή. Η επιθυμία τους είναι να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή. Αυτή έχουν επιλέξει να βιώσουν ήρεμα, με κατάνυξη και ιδιωτικά. Επίσης, για να μη δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε συνωστισμός. Δηλαδή, να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Τι έγραφε η επιστολή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού».

Β. Κικίλιας – Τ. Μπαλατσινού: Η επικοινωνία, με τους καλεσμένους

Επιπλέον, στις επικοινωνίες τους με τους λιγοστούς προσκεκλημένους τους τονίζουν και ότι όλοι πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να ακολουθούν με ακρίβεια όλα τα μέτρα. Ο Βασίλης και η Τζένη ζήτησαν από τους φίλους τους αντί δώρου στο μικρό να κάνουν δωρεά στο όνομα του για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», δίνοντας το παράδειγμα για στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος υγείας και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό.

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού

Στο μυστήριο οι παρευρισκόμενοι δε θα ξεπερνούν στο σύνολο τους τα 30 άτομα, αφού στην εκκλησία έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται αυστηρά και μόνο οι νονοί, οι οικογένειες του ζευγαριού κι ελάχιστοι φίλοι.

Οι νονοί του Κικίλια Jr

Οι νονοί του Κικίλια junior θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος. Τα μαρτυρικά του νεοφώτιστου έφτιαξαν πατέρες από τα μοναστήρια του νησιού. Τα γλυκά που θα προσφέρουν είναι τοπικά γλυκά που με αγάπη προετοίμασαν κυρίες του νησιού.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου κι εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων είναι προτεραιότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των προσκεκλημένων και στο δείπνο είναι περιορισμένος και προσκεκλημένοι είναι συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού που θα βρίσκονται και αυτοί στην Πάτμο. Εκεί θα προσφερθούν στους λίγους προσκεκλημένους οι μπομπονιέρες: ένα κερί με ένα γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού, αλλά και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία, την γενναιοδωρία και την καλή τύχη.

Τους ευχόμαστε με τη σειρά μας κάθε καλό και καλή τύχη.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News