Enimerotiko.gr
Hollywood

Μάικλ Τζάκσον: Η απάντηση στο άλυτο μυστήριο για το ένα γάντι και για ακόμα 7 κρυμμένα μυστικά του

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν επιλεκτικός με τα ρούχα του και ήθελε να ξεχωρίζει. Γι ‘αυτό τα κοστούμια του είχαν πολλές λεπτομέρειες που έκαναν τους πάντες να αναρωτιούνται γιατί ήταν εκεί και τι σήμαιναν. Για παράδειγμα, σχεδόν κάθε σακάκι που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον είχε περιβραχιόνιο στο δεξί μανίκι και σε μερικά από τα σακάκια του ήταν επίσης ραμμένο το «777».

Γοητευόμαστε από την ντουλάπα του Michael Jackson και είμαστε έτοιμοι να αποκαλύψουμε μερικά από τα μυστικά πίσω από τα κοστούμια του!

1. Γιατί φορούσε μικρότερο νούμερο στα ρούχα στο τέλος των συναυλιών του

Οι ρουτίνες χορού του Μάικλ Τζάκσον ήταν πολύ επίπονες σωματικά και έδινε τα πάντα κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του. Μέχρι το τέλος της παράστασης, θα έχανε συχνά έως και 5 κιλά και η μέση του θα γινόταν πιο λεπτή. Δεδομένου ότι ήταν σημαντικό τα ρούχα του να ταιριάζουν τέλεια, ώστε να μπορεί να επιδεικνύει τις χορευτικές του κινήσεις, κάθε επόμενη φορεσιά ήταν λίγο μικρότερη σε μέγεθος από την προηγούμενη.

2. Πως λειτουργούσαν τα « αντιβαρυτικά» παπούτσια

Τα παπούτσια του Μάικλ Τζάκσον που τον βοήθησαν να αψηφήσουν τους νόμους της βαρύτητας είχαν ένα κούμπωμα σχήματος V στο κάτω μέρος των τακουνιών. Με τη βοήθειά του, μπορούσε να τα αγκιστρώσει σε καρφί που ήταν καρφωμένο στο πάτωμα και να εκτελέσει τη διάσημη κλίση 45 μοιρών προς τα εμπρός. Ωστόσο, για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό και για να διατηρήσετε ολόκληρο το σώμα του ευθεία, χρειαζόταν επίσης μια απίστευτη δύναμη στον κορμό και τα πόδια.

3. Γιατί φορούσε μόνο ένα γάντι

Ο Μάικλ είχε λεύκη, μια κατάσταση του δέρματος στην οποία τμήματα του δέρματός χάνουν την χρωστική τους ουσία. Ξεκίνησε από το χέρι του και ήθελε να το καλύψει. Και πίστευε ότι θα φαινόταν πολύ συνηθισμένο για να φορέσει 2 γάντια, οπότε φορούσε μόνο ένα.

4. Γιατί σχεδόν κάθε σακάκι είχε περιβραχιόνιο στο δεξί μανίκι

Ο Michel Jackson ήθελε απλώς τα ρούχα του να είναι διαφορετικά από όλα τα άλλα. Και μόνο ένα περιβραχιόνιο στο μανίκι κάνει την εμφάνισή του ξεχωριστή. Στον Μάικλ άρεσε επίσης να κάνει τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται γιατί ήταν εκεί το περιβραχιόνιο.

5. Γιατί υπάρχουν 3 № 7 ραμμένα στα σακάκια του

Ο Μιχαήλ ήταν το 7ο παιδί της οικογένειάς του. Επίσης, γεννήθηκε το 1958, και αν προσθέσετε 19 συν 58, ισούται με 77.

6. Γιατί ποτέ δεν γυάλιζε τα παπούτσια του

Κάποτε, οι μάνατζερ του τραγουδιστή ανησυχούσαν για την κατάσταση των παπουτσιών του και ζήτησαν από τον σχεδιαστή κοστουμιών του να τα γυαλίσει. Το έκανε, αλλά αυτό νευρίασε πολύ τον Μάικλ. Εξήγησε ότι το δέρμα είχε φθαρεί ακριβώς όπως το χρειαζόταν και ότι το γυάλισμα θα το έκανε πολύ ολισθηρό για να εκτελέσει τις χορευτικές του κινήσεις.

7. Γιατί φορούσε λευκές κάλτσες

Ο Μάικλ αγαπούσε να φοράει λευκές κάλτσες για διάφορους λόγους. Κανείς άλλος δεν φορούσε λευκές κάλτσες με μαύρα παπούτσια. Επιπλέον, θα πιάσουν το φως και θα τραβήξουν την προσοχή στις κινήσεις των ποδιών του όταν χορεύει.

8. Γιατί έβαζε κολλητική ταινία στα δάχτυλά του

Οι κινήσεις των χεριών ήταν ένα σημαντικό μέρος των χορευτικών του Michael Jackson. Έτσι, αυτός και οι σχεδιαστές κοστουμιών του αποφάσισαν να τυλίξουν λευκή κολλητική ταινία γύρω από τα δάχτυλά του για να προσελκύσουν περισσότερο φως. Ο Μάικλ αποφάσισε επίσης ότι θα ήταν πιο ασυνήθιστο να κολλήσει μόνο το δείκτη, τον παράμεσο και το μικρό δάχτυλό του. Ήταν επίσης διασκεδαστικό για αυτόν, γιατί οι θαυμαστές θα ρωτούσαν γιατί τα έβαλε μόνο σε 3 από τα δάχτυλά του.

Όταν ο Michael χόρευε, συνόδευε ασυνείδητα τα 2 δάχτυλά που δεν είχαν ταινία. Και αυτό προσέδιδε ένα επιπλέον μυστήριο στις παραστάσεις του, καθώς οι θαυμαστές του πίστευαν ότι αυτό το σημάδι είχε κρυφό νόημα.

9. Τι σημαίνουν τα γράμματα CTE στα σακάκια του

Αυτά τα γράμματα δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Στη δεκαετία του ’90, οι σχεδιαστές κοστουμιών του Michael δημιούργησαν μερικά νέα πουκάμισα γι ‘αυτόν. Του άρεσε, αλλά ήθελε να προσθέσει μερικά γράμματα στις επωμίδες. Είπε ότι δεν έχει σημασία ποια θα ήταν τα γράμματα, οπότε οι σχεδιαστές του κοστουμιού του έβαλαν χαρτάκια από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου σε ένα καπέλο, και έβγαλαν τυχαία 3 από αυτά. Έτσι προήλθαν τα γράμματα “CTE”.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News