i-athina-onasi-tin-misei-i-taragmeni-schesi-tis-chrysis-klironomoy-me-tin-aderfi-tis-63657
13:52

«Η Αθηνά Ωνάση την μισεί»: Η ταραγμένη σχέση της χρυσής κληρονόμου με την αδερφή της

13:52
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Η Αθηνά Ωνάση από παιδί απασχολεί τα διεθνή μέσα παρόλο που η ίδια προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους.

Η 36χρονη χρυσή κληρονόμος, λατρεμένη μοναχοκόρη της αξέχαστης Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ, έζησε μία ιδιαίτερη ζωή.

Advertisement

Στα 18 της χρόνια, αποφάσισε να ξεκόψει από το παρελθόν της, αλλά και από την οικογένειά της, ότι είχε απομείνει από αυτήν, την πλευρά του πατέρα της κυρίως, του Τιερί Ρουσέλ, αλλά και από τον ίδιο.

Ο Ρουσέλ, στο μεταξύ, είχε παντρευτεί την ερωμένη του, τη Σουηδέζα Γκάμπι και η Αθηνά, μετά τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο της Χριστίνας, είχε μεγαλώσει με το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά και ετεροθαλή αδέλφια της.

Advertisement

Τα αδέρφια της Αθηνάς Ωνάση

Όταν πήρε στα χέρια της την τεράστια περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση αποφάσισε να κόψει εντελώς τους δεσμούς της με τον πατέρα της, αλλά και με τη σύζυγό του. Όσο για τα τρία αδέλφια της, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, οι σχέσεις τους είναι παράξενες έκτοτε.

Advertisement

Ο Τιερί Ρουσέλ από τη σχέση με την Γκάμπι απέκτησε τρία παιδιά, την Σαντρίν, τον Έρικ-Κρίστοφερ και τη Γιοχάνα. Όταν γεννήθηκαν τα δύο πρώτα, ο Γάλλος πλέι μπόι ήταν παντρεμένος ακόμα με τη μητέρα της Αθηνάς, τη Χριστίνα Ωνάση και -παράξενο όσο κι αν φαίνεται- εκείνη ήξερε τα πάντα.

Η Γκάμπι έμεινε ξανά έγκυος, το 1991, στη Γιοχάνα, και αποφάσισε να θέσει τελεσίγραφο στον Ρουσέλ: Ή με παντρεύεσαι, ή παίρνω τα παιδιά και φεύγω. Έτσι, ο  Ρουσέλ υπέκυψε και παντρεύτηκε τη Γκάμπι.

Advertisement

Η Αθηνά ήταν πλέον αρκετά μεγάλη για να ξέρει τι γίνεται και όσοι γνωρίζουν λένε ότι δεν συγχώρησε ποτέ ούτε τον πατέρα της, ούτε τη νέα του σύζυγο, αλλά -κυρίως- το τρίτο τους παιδί, εκείνο που αποτέλεσε ουσιαστικά την επισφράγιση της οικογενειακής ευτυχίας του πατέρα της με την «άλλη» γυναίκα.

Για όσους την ξέρουν, αυτά ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής της.

Η Αθηνά, λένε, έβρισκε αφόρητη την οικογενειακή ευτυχία των Ρουσέλ, την ίδια στιγμή που η ίδια είχε χάσει τη μητέρα της την οποία λάτρευε και μάλιστα εξ αιτίας τους. Κι όμως, ήταν αναγκασμένη από το νόμο να υπομένει αυτή την κατάσταση, έως ότου ενηλικιωθεί και μπορέσει να διαρρήξει τους δεσμούς με την οικογένεια του πατέρα της και βασικότερο όλων, με τον ίδιο.

Advertisement

Η μοναδική «σύμμαχος» της Αθηνάς Ωνάση

Μοναδική της παρέα εκείνα τα χρόνια στην Ελβετία ήταν τα άλογα και σε αυτή της την αγάπη βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο, τη μεγαλύτερη κόρη του Ρουσέλ και της Γκάμπι, τη Σαντρίν. Μια κοπέλα πολύ πιο κοντά στην ηλικία της, η οποία μοιραζόταν το ίδιο πάθος με την Αθηνά, την ιππασία.

Η Σαντρίν περιγράφεται ως ένα πολύ χαμηλών τόνων παιδί, ήρεμο και συγκεντρωμένο, αποστασιοποιημένο από την όποια φήμη φέρουν οι δεσμοί αίματος που έχει με την Αθηνά, αλλά και από τις κόντρες του πατέρα τους με τη μεγάλη ετεροθαλή αδελφή της.

Η Σαντρίν, εξάλλου, φέρει συναφή τραύματα με εκείνα της Αθηνάς, καθώς για πολλά χρόνια δεν ήταν παρά το παράνομο παιδί του συζύγου της Χριστίνας Ωνάση και της ερωμένης του.

Οι δύο τους δημιούργησαν έναν ισχυρό δεσμό και συνέχισαν να επικοινωνούν όταν η Αθηνά έφυγε από το σπίτι του Ρουσέλ.

Πριν μερικά χρόνια, μάλιστα, όταν η Σαντρίν Ρουσέλ παντρεύτηκε, η Αθηνά ήταν εκεί. Η ίδια είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πατέρα της και να λύσει, ίσως, κάποιες από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους και -σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα- ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να έχουν και κάποιες επαφές.

Παρ’ ότι, όμως, η σχέση της Αθηνάς με τον Τιερί Ρουσέλ φαίνεται να βελτιώθηκε κάπως εξ αιτίας της Σαντρίν, η σχέση της με την άλλη αδελφή της, όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου, εξακολουθούν να μην είναι οι καλύτερες.

Η σέξι αδελφή και η ανύπαρκτη σχέση

Η Γιοχάνα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, που προκαλεί τα τελευταία χρόνια όχι και τόσο καλά σχόλια με τις πολύ σέξι εμφανίσεις της στο Internet.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με αέρα και αμφίεση μοντέλου, γεγονός που έχει ενοχλήσει όλη της την οικογένεια, αλλά περισσότερο την Αθηνά, με την οποία έτσι κι αλλιώς δεν μιλιούνται.

Επιπλέον, η Γιοχάνα πήρε ανοιχτά το μέρος του πατέρα της στη δικαστική διαμάχη που είχε εκείνος με την Αθηνά για το μοίρασμα της περιουσίας της Χριστίνας και η νεαρή δεν δίστασε να διεκδικήσει χρήματα και για τον εαυτό της. Αυτό, είναι λογικό ότι εξόργισε ακόμα περισσότερο την Αθηνά, η οποία δεν θέλει να τη βλέπει στα μάτια της.