Advertisement
LIFESTYLE

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε ξανά νυφικό, 4 χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη

15:57
Νίκη Μουλά

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε ξανά νυφικό, τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη και ήταν εντυπωσιακή, κλέβοντας την παράσταση.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη με νυφικό

 

Advertisement

Ειδικότερα, στο bridal show του “Yes I Do!”, η αγαπημένη τραγουδίστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της με το νυφικό που φόρεσε, το οποίο αποκάλυπτε την εντυπωσιακή σιλουέτα της, μόλις λίγους μήνες από τη γέννηση του γιου της.

 

Advertisement

Πριν τέσσερα χρόνια, η Κατερίνα Στικούδη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βαγγέλη Σερίφη και από τότε ζει την απόλυτη ευτυχία, η οποία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους.

Advertisement

 

Το απόγευμα της Πέμπτης, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια φόρεσε ξανά νυφικό και της ήρθαν αναμνήσεις από την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

 

Advertisement

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε ξανά νυφικό

 

Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που ζήσαμε αυτό το μοναδικό πάρτι αγάπης στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με οικογένεια, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα… Φόρεσα ξανά νυφικό και ένιωσα λες και θα το ξαναζήσω (φυσικά με τον ίδιο γαμπρό) Πες το @yesidogr και πέρνα καλά! Μην κολλάς σε προσκλήσεις, λουλούδια και πυροτεχνήματα! Ζήσε τη στιγμή».

 

Advertisement

TAGS:
Advertisement