Advertisement
LIFESTYLE

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε το πιο διαχρονικό φόρεμα του καλοκαιριού, αγόρασε το κι εσύ από τα ZARA με 30€ μόνο

20:14
Newsroom

Viral για ακόμα μία φορά γίνεται ένα ροζ πλισέ – φόρεμα από τα Zara, ειδικά μετά την εμφάνιση που έκανε η βασίλισσα Λετίθια, το οποίο συνδύασε με ασορτί εσπαντρίγιες.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες το πλισέ φόρεμα – πουκάμισο αξίας 29,95 ευρώ, έχει μετατραπεί στο απόλυτο καλοκαιρινό στοιχείο και κυκλοφορεί επίσης σε μπλε και πράσινο χρώμα.

Advertisement

Η απόλυτη εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια που «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Η βασίλισσα Λετίθια, η οποία εθεάθη πριν από μερικές ημέρες σε βραδινή έξοδο με τις δύο της κόρες και την πεθερά της, να φοράει το συγκεκριμένο κοντό ροζ φόρεμα, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Advertisement

Το φόρεμα, φαίνεται πως έχει μεγάλη ζήτηση και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ένας χρήστης του TikTok θέλησε να δείξει την δημοτικότητά του, βιντεοσκοπώντας τους θεατές αγώνων ιπποδρομίας που φορούσαν το συγκεκριμένο φόρεμα τον Ιούλιο, αποκαλώντας το «η μεγάλη μέρα των Zara».

Advertisement
@skgledhill @zara’s big Day out at #YorkRaces #fyp #zaradress #zarahaul ♬ 10 Things I Hate About You – Leah Kate

Zara: Τα φορέματα που έχουν γίνει viral

Δεν είναι πρώτο φόρεμα Zara που αποδεικνύεται καλοκαιρινή επιτυχία. Νωρίτερα φέτος, ένα ροζ σατέν φόρεμα ονομάστηκε «το λουκ του καλοκαιριού 2022» αφού έγινε viral στο TikTok. Το μίντι φόρεμα, αξίας 39,95 ευρώ εθεάθη στα social media πολλών influencers με το hashtag #ZaraPinkDress να συγκεντρώνει περισσότερες από 7,2 εκατομμύρια προβολές.

Advertisement

TAGS:
Advertisement