Enimerotiko.gr
Gossip Lifestyle

Ίνκα Τσαγκάρη: Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, τα δύο ονόματα και η ομοιότητα με την μητέρα της

Ίνκα Τσαγκάρη

Η Ινκα Τσαγκάρη είναι κόρη της Έλενας Ναθαναήλ και του επιχειρηματία Γιώργου Τσαγκάρη. Η ίδια έχει πει για το όνομά της: “Άρεσε πολύ στους γονείς μου το Περού.

Της: Έπη Τρίμη

Με βάφτισαν βέβαια Μαρία- Ίνκα γιατί η εκκλησία δεν το δεχόταν μόνο του, αφού οι Ίνκας ήταν ειδωλολάτρες και μετά καθολικοί. Γι’ αυτό και γιορτάζω 21 Ιουνίου που είναι το θερινό ηλιοστάσιο. Το όνομά μου στα κέτσουα (Ήταν η γλώσσα της Αυτοκρατορίας των Ίνκα) σημαίνει ο γιος του ήλιου γιατί Ίνκα ήταν το όνομα των βασιλιάδων τους. Φυσικά θείες, γιαγιάδες κλπ. μου εύχονται στις 15 Αυγούστου.

Μεγάλωσα ως love child

“Όταν άρχισα να καταλαβαίνω το η Έλενα Ναθαναήλ ήταν διάσημη, μου είπε «αγάπη μου, δεν κάνω κάτι πιο ιδιαίτερο από μια κυρία που δουλεύει σε ένα γραφείο ή σε ένα μαγαζί. Ένα επάγγελμα είναι κι αυτό». Αφού λοιπόν δεν είχε εκείνη έπαρση, έτσι μεγάλωσα σαν όλα τα παιδιά. Έπειτα, ούτε το ότι δεν είχε παντρευτεί με τον μπαμπά μου δεν με ένοιαξε, γιατί μου είχαν εξηγήσει και οι δύο πόσο πολύ ερωτευμένοι ήταν και πόσο πολύ ήθελαν να κάνουν ένα παιδί. Οπότε μεγάλωσα ως love child, δηλαδή ένα παιδί που δημιουργήθηκε από έρωτα και οι γονείς του δεν παντρεύτηκαν αναγκαστικά επειδή η μαμά έμεινε έγκυος κατά λάθος”.

Η  Έλενα Ναθαναήλ ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερή  φίλη

Η Ίνκα σήμερα, για χάρη του RespectNews.gr μετά από αρκετά χρόνια σιωπής είχε μιλήσει το 2020 για την απουσία της πολυαγαπημένης της μητέρας έχοντας τότε πει: “Σήμερα κλείνουν 12 χρόνια που μας άφησε…Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει ούτε ένα λεπτό να την σκέφτομαι και να μου λείπει… Είναι αυτό που είχα διαβάσει κάπου που έλεγε : “Κάθε φορά που βλέπω κάτι θαυμαστό ή παράξενο, θέλω να φωνάξω μαμά έλα να δεις!” Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο ένα φιλί.. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα πέφτω πολύ. Όπως και στα γενέθλιά της. Προσπαθώ όμως κι ας μην τα καταφέρνω πάντα, αντί να λυπάμαι που έφυγε, να χαίρομαι που την γνώρισα έτσι όπως δεν την είχε γνωρίσει κανείς ποτέ. Στο πιο προστατευτικό ρόλο, αλλά και στο πιο ανιδιοτελώς αγαπησιάρικο. Αυτό της μάνας.

Θυμάμαι όταν κοιμόμασταν μαζί μου, που χάιδευε τα μαλλιά όλη νύχτα. Τα Σαββατοκύριακα που βλέπαμε μαζί μίκυ μάους στην τηλεόραση και όταν δεν είχα σχολείο που με έπαιρνε μαζί της στο θέατρο. Βέβαια μετά σταμάτησε το θέατρο για να είναι περισσότερο μαζί μου”.

Το σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση και η εργασία ως γραμματεύς

Εργάστηκε στο παρελθόν στην ΕΡΤ, στην παραγωγή εκπομπών, είχε κάνει κι ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη διαδικτυακή σειρά «Τσιν τσιν».

«Έμεινα άνεργη κι αν και είχα κάποιες «άκρες» για να πάω να δουλέψω σε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν το έκανα, επειδή οι παραγωγές έχουν ημερομηνία λήξης και άντε πάλι από την αρχή. Έτσι προτίμησα τη δουλειά στην οποία είμαι σήμερα και θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εργάζομαι σε μια μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, με έδρα την Αθήνα, και θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αγγλία. Δουλεύω ως προσωπική γραμματέας του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου» είχε πει το 2013 στην «Espresso» η Ίνκα Τσαγκάρη.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News