Advertisement
LIFESTYLE

«Ήταν οι 2 τους κι ύστερα εμείς»: «Λύγισε» η Έριεττα Κούρκουλου όταν μίλησε για τον έρωτα των γονιών της

11:26
Νίκη Μουλά

Η Εριέττα Κούρκουλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν για τον Νίκο Κούρκουλο στο αφιέρωμα που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον ηθοποιό, στην εκπομπή “Idols”.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, που σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της το δικό της παιδί, αναφέρθηκε στον έρωτα των γονιών της.

Advertisement

 

Όπως υπογράμμισε η Εριέττα Κούρκουλου «αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει πολύ. Όταν τσακωνόντουσαν για μας πιο πολύ, στεναχωριόταν πολύ. Μέχρι το τέλος την κοίταζε στα μάτια. Ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς».

Advertisement

 

Advertisement

Το καταφύγιο της Εριέττας Κούρκουλου ήταν όνειρο του Νίκου Κούρκουλου

 

Σχετικά με το καταφύγιο που έχει φτιάξει, η επιχειρηματίας επεσήμανε “αυτόν τον χώρο τον είχε διαλέξει εκείνος, ήταν το όνειρό του να φτιάξουμε μια φάρμα, να μεγαλώσουμε και εμείς στη φύση… Χρόνο με τον χρόνο έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων…. Μας έφερνε συχνά εδώ… Κάναμε πράγματα που αλλιώς δε θα είχαμε την ευκαιρία να τα κάνουμε. Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε, ήθελε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω ότι πραγματοποιήθηκε αυτό και έχουμε κρατήσει αυτή την επαφή με την πραγματικότητα”.

 

Advertisement

Η σχέση που είχε η Εριέττα Κούρκουλου με τον πατέρα της

 

Ειδικά για τον Νίκο Κούρκουλο και τη σχέση πατέρα – κόρης, η Εριέττα Κούρκουλου σημείωσε “όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του”.

 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σ’ ένα περιστατικό της παιδικής της ηλικίας, τονίζοντας «θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιων να τα μαζεύει;”. Ήταν πολύ πιο αυστηρός. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο».

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement