Στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε η Καλλιρόη Μυριαγκού, σε μια συνέντευξη με έντονο συναισθηματικό φορτίο.
Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε με υπερηφάνεια και συγκίνηση στον αδελφό της, Αντώνη Μυριαγκό, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Ιωάννη Καποδίστρια στην ομώνυμη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.

«Μου βγάζει ένα φως»
«Ναι, νιώθω περήφανη, συγκινούμαι. Νομίζω ότι έχει πάει πολύ βαθιά και του ταιριάζει γάντι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε, ο αδελφός της δεν προσέγγισε τον ρόλο επιφανειακά, αλλά έκανε μια εσωτερική διαδρομή που φαίνεται και στην οθόνη.
«Έχει βρει μια σύνδεση με τον ρόλο και αυτό βγάζει ένα φως, που έχει να κάνει και με την ίδια την προσωπικότητα του Καποδίστρια», πρόσθεσε.
Η καλλιτεχνική «φλέβα» της οικογένειας
Στο ερώτημα αν η ίδια τον επηρέασε να στραφεί στην υποκριτική, η Καλλιρόη Μυριαγκού απάντησε με ειλικρίνεια:
«Ναι, μπορεί να τον επηρέασα λίγο, αλλά υπήρχε γενικά μια καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια».
Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο Αντώνης Μυριαγκός ήταν ζωγράφος πριν γίνει ηθοποιός, ενώ και η αδελφή τους ασχολήθηκε με τη φωτογραφία.
«Τα είχαμε μοιράσει κάπως: εγώ ηθοποιός, εκείνος ζωγράφος, η αδελφή μας φωτογραφία», είπε χαμογελώντας.






