Advertisement
LIFESTYLE

Καλομοίρα: Οικογενειακές στιγμές με τα 3 παιδιά και τον σύζυγό της Γιώργο, σε 10 υπέροχες τρυφερές φωτογραφίες

16:09
Newsroom

Η Καλομοίρα τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, αφήνοντας πίσω της την καριέρα στην Ελλάδα στο χώρο του τραγουδιού.

Η πάντα γλυκύτατη ερμηνεύτρια που τη γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, σημείωσε μια επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, ενώ κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στη Eurovision. Η ίδια πλέον έχει δημιουργήσει οικογένεια και μένει μόνιμα στην Αμερική με τον σύζυγό της.

Advertisement

Συγκεκριμένα η Καλομοίρα είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της, Γιώργο και έχουν αποκτήσει μαζί 3 υπέροχα παιδιά, την Αναστασία, τον Δημήτρη και τον Νίκο.

Advertisement

Καλομοίρα: Η οικογένεια της τραγουδίστριας και τα τρυφερά στιγμιότυπα

Η ίδια συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από οικογενειακές τους στιγμές. Η τραγουδίστρια μιλώντας σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι μπορεί ο γάμος της να έχει περάσει κρίσεις αλλά οι δυο τους τα κατάφεραν.

Advertisement

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά» δήλωσε η ίδια.

Advertisement

TAGS:
Advertisement