kano-scheseis-amp-038-me-ta-2-fyla-den-eimai-sigoyri-an-m-amp-8217-aresoyn-oi-antres-i-oi-gynaikes-i-marseaux-exomologitai-248283
23:33

«Κάνω σχέσεις & με τα 2 φύλα, δεν είμαι σίγουρη αν μ’αρέσουν οι άντρες ή οι γυναίκες»: Η Marseaux εξομολογίται

23:33
Νίκη Μουλά

Η Marseaux σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν έχασε τη μητέρα της, αλλά και τη σεξουαλικότητά της, που ακόμα προσπαθεί να ανακαλύψει.

Η αυτοκαταστροφική περίοδος της Marseaux, όταν έχασε τη μητέρα της

Advertisement

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που κάνω το όνειρό μου επάγγελμα. Θεωρώ πως αν δεν αντιμετωπίζουμε όντως αυτά που μας πονάνε, δεν τα επικοινωνούμε και δεν τα μοιραζόμαστε, δε θα τα ξεπεράσουμε ποτέ. Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 17 χρονών. Ήταν περίεργη περίοδος. Λίγο αυτοκαταστροφική μπορώ να πω. Έχω κενά μνήμης. Είναι ένας χρόνος που δε θυμάμαι τίποτα. Δε θυμάμαι αν πήγαινα σχολείο, με ποιους έκανα παρέα, που έμενα, τίποτα. Από τη πρώτη στιγμή έλεγα στον πατέρα μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Τα έχει καταφέρει τώρα. Είναι με μια εξαιρετική γυναίκα».

Advertisement

Για την προσωπική της ζωή, η Marseaux επεσήμανε «δεν είμαι το κορίτσι – μοντέλο για τα social media. Στο TikTok υπάρχει πολύ bullying, αλλά είναι για όλους…Το τραγούδι Βότκα-Βύσσινο, είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Αν δε συμβεί κάτι, δεν έχω έμπνευση για να γράψω κάτι. Αυτό μου είχε συμβεί μετά από ένα Live στην Κρήτη, σε ένα club. Είναι αληθινή ιστορία, φλέρταρα με μια γυναίκα. Είμαι γενικώς άτομο που ψάχνομαι για να καταλάβω εμένα γενικότερα, το πως νιώθω και το τι είμαι. Είναι και αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω και ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δυο φύλα. Τώρα ερωτικά είμαι σε μια καλή φάση. Ήρεμη. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά».

Advertisement

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, η τραγουδίστρια κατέληξε «ο Γιώργος Νταλάρας, είναι ένας άνθρωπος λίγο πιο μεγάλος, οπότε δεν είναι πολύ μέσα στο πως κινείται η αγορά. Είναι τόσο σπουδαίος στα μάτια μου για να αντιδράσω σε κάτι που είπε. Αν με ρώταγε γιατί έκανα τη διαφήμιση, θα του έλεγα για τα λεφτά».

Advertisement

«Υπήρχε ένας παπάς να διαβάσει ευχή»: Η συγκίνηση της Σταματίνας για την καύση της φίλης της στη Ριτσώνα

Σε μια συγκινητική στιγμή εξομολόγησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγοντας την καρδιά της στο “Happy Day” της Πέμπτης (14/3), αποκάλυψε μια προσωπική εμπειρία που την συγκλόνισε.

Η παρουσιάστρια του Alpha, επηρεασμένη από τα λόγια της Marseaux σχετικά με την αποτέφρωση της μητέρας της, μοιράστηκε τις αναμήσεις που έχει από την καύση μιας αγαπημένης της φίλης και το συναισθηματικό κλίμα που επικράτησε στην τελετή.

Advertisement

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα όσα ανέφερε

«Σκέφτομαι καμιά φορά ότι εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στα σχόλια στα social, ειρωνευόμενοι ή σχολιάζοντας κάποιον και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει περάσει», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η οικοδέσποινα του Happy Day τονισε: «Το να χάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία τη μαμά σου είναι σκληρό. Είναι όπως ανάβουμε εμείς το καντήλι στη φωτογραφία του ανθρώπου που έχει «φύγει», του μιλάμε… για εκείνην αυτή η επικοινωνία , αυτός ο ομφάλιος λώρος υπάρχει μέσα από την τεφροδόχο της μητέρας της».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχεται στη συνέχεια: «Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, γιατί θα επέλεγα να κηδέψω έναν δικό μου άνθρωπο με τον τρόπο που ορίζει η ορθοδοξία αλλά από την άλλη δεν είμαι άνθρωπος που κατακρίνει τις επιλογές των άλλων».

«Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης και ήταν πολύ συγκινητική κι εκεί η τελετή με τον τρόπο που γίνεται. Μάλιστα, υπήρχε και ένας παπάς για να διαβάσει μία ευχή, παρόλο που πήγε προς καύση η σωρός», περιέγραψε η παρουσιάστρια.

«Το πένθος είναι κάτι τόσο προσωπικό και υποκειμενικό το πώς θα το βιώσει ο άλλος», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής: