Advertisement
LIFESTYLE

Κοσιώνη – Μπακογιάννης: Το παρασκήνιο της σχέσης και το άγνωστο διαζύγιο – “Με έκοψε φέτες, έτρεμα σαν ψάρι”

13:12
Νίκη Μουλά

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, με τη γνωριμία τους να είναι επεισοδιακή.

Η γνωριμία Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη

 

Advertisement

Σε παλιότερη συνέντευξη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ στην εκπομπή “Προσωπικά” και στην Έλενα Κατρίτση, μιλάει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά, όταν ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων ετοιμάζονταν να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Καρπενήσι και η Σία Κοσιώνη σε μία συνέντευξη τον αντιμετώπισε όπως η ίδια παραδέχεται με τρόπο επιθετικό και ειρωνικό.

 

Advertisement

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε «η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Advertisement

 

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων και αποκάλυψε πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

 

Advertisement

 

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ υπήρξε παντρεμένη, επί σειρά ετών, με τον επίσης δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη, αλλά το 2013, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

 

Advertisement

Τόσο στο ΣΚΑΪ, όσο και στην εφημερίδα που εργαζόταν ο Μιχάλης Λεάνης, λεγόταν ότι ποτέ δεν είχαν δώσει καμία αφορμή για την προσωπική τους ζωή.

 

Οι φήμες μάλιστα τους ήθελαν να έχουν προχωρήσει στη ζωή του, χωρίς να έχουν σταματήσει να συνεννοούνται για διαδικαστικά ζητήματα, κάτι που για αμφότερους επιβεβαιώθηκε, με τη Σία Κοσιώνη μάλιστα αργότερα να γνωρίζει τον Κώστα Μπακογιάννη.

 

Μία άλλη εκδοχή για το πως γνωρίστηκαν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, σε αφιέρωμα για τον έρωτα διάσημων πολιτικών και δημοσιογράφων, Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης γνωρίστηκαν σε ένα party που είχε διοργανώσει, το 2013, στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και συνάδελφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως υπήρξε μεταξύ τους μια μοιραία έλξη. Αμφότεροι είχαν από ένα διαζύγιο στο ενεργητικό τους, αλλά πλέον ήταν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από δεσμεύσεις του παρελθόντος.

TAGS:
Advertisement