Advertisement
LIFESTYLE

Λογαριασμός 2.113€: Οι εξωφρενικές τιμές στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ και το ξεφτίλισμα από τους πελάτες

09:45
Νίκη Μουλά

Ο διάσημος Τούρκος σεφ, Salt Bae, άνοιξε το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο και έχει κάνει θραύση, λόγω της υψηλής αισθητικής διακόσμησης και του πρωτότυπου μενού, προκαλώντας παράλληλα έντονες αντιδράσεις, λόγω των απαγορευμένων τιμών στα πιάτα του.

Μπορεί το Nusr-Et Steakhouse στο Park Tower Hotel να έχει γίνει πόλος έλξης για τους Λονδρέζους, ωστόσο, οι υψηλές τιμές δημιουργούν έντονη δυσαρέσκεια στους πελάτες, οι οποίοι κάνουν αρνητικά σχόλια.

Advertisement

 

@mybigfathalalblogNusr-Et London is open 🥳🇬🇧 #saltbae #Nusret #Nusretlondon #halalfoodlondon #saltbaelondon #halalrestaurantsinlondon♬ original sound – Mj Magele

 

Advertisement

Απαγορευτικές οι τιμές στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ

 

Advertisement

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η απόδειξη ενός πελάτη του εστιατορίου, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει 1.812 λίρες, όχι για τα ακριβά πιάτα, αλλά για τις τιμές των αναψυκτικών, με τους χρήστες του διαδικτύου να αναρωτιούνται «44 λίρες για 4 Red Bull;».

 

Advertisement

 

Φυσικό ήταν ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου να έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι πάντα πρέπει να υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ποιότητα και την απληστία, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι ο διάσημος Τούρκος σεφ είναι «υπερτιμημένος», που κέρδισε δόξα μέσα από ένα απλό κόλπο για να αλατίσει το κρέας.

 

Advertisement

 

 

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη φωτογραφία με την απόδειξη και δίκασαν τον Salt Bae, ενώ δεν ξέφυγε από την κριτική τους η διάσημη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, η μπριζόλα ενός κιλού καλυμμένη με φύλλα χρυσού, της οποίας η τιμή ανέρχεται στις 700 λίρες, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα και η πτήση προς Λονδίνο είναι πιο οικονομική.

 

 

Ο διάσημος Τούρκος σεφ δεν πτοείται από τις αρνητικές κριτικές

 

Από την πλευρά του, ο διάσημος Τούρκος σεφ έχει αποδείξει ότι δεν επηρεάζεται από την κακή κριτική, καθώς, επίσης, ότι «τα πιάτα του αξίζει τα λεφτά τους».

 

TAGS:
Advertisement