Advertisement
LIFESTYLE

Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγούδησε το «Έκλαψα Χθες» μετά από 55 χρόνια και συγκινεί

08:50
Νίκη Μουλά

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που έχει ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας, απολαμβάνει πλέον βόλτες και όμορφες στιγμές με καλούς της φίλους.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου σε μία από τις βόλτες της βρέθηκε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας, όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα, συνοδευόμενη από τον Μάκη Δελαπόρτα.

Advertisement

 

Η συγκινητική ερμηνεία της Μαίρης Χρονοπούλου

 

Advertisement

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έδωσε το μικρόφωνο στην Μαίρη Χρονοπούλου και ερμήνευσε το τραγούδι «Έκλαψα χθες» από την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», συγκινώντας τους θαμώνες του μαγαζιού.

Advertisement

 

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

 

Σε ανάρτησή της η Κωνσταντίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, το οποίο συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Χθες είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί στο Argi’s House ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου, μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά!».

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement