Advertisement
LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

10:26
Χριστίνα Προφαντή

Η Μαρία Ηλιάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης και απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement

 

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη

 

Advertisement

Πρόσφατα το ζευγάρι μετακόμισε σε καινούριο σπίτι και αφού όλα έχουν μπει σε μία σειρά, αποφάσισε να κάνει γνωστό το νέο αυτό, με μια υπέροχη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τη δείχνει έγκυο.

Advertisement

 

“Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…”, σχολίασε και αμέσως τα σχόλια από γνωστούς και αγνώστους φίλους έπεσαν βροχή.

 

Advertisement

Το χαρμόσυνο νέο της Μαρίας Ηλιάκη άφησε με το στόμα ανοιχτό τους φίλους της στη showbiz

 

Η εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη ξάφνιασε την ελληνική showbiz και αυτό φαίνεται από τα αμέτρητα μηνύματα που έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία της, μεταξύ άλλων, από τη Δανάη Μπάρκα, τη Μαρία Κορινθίου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Δέσποινα Καμπούρη, τη Δούκισσα Νομικού, την Αθηνά Οικονομάκου, τον Γιώργο Τσαλίκη.

 

TAGS:
Advertisement