Advertisement
LIFESTYLE

Μαρμάρινο παλάτι: Η πολυτελής βίλα της Μαριέττας Χρουσαλά στα νότια προάστια, διαθέτει μέχρι και γυμναστήριο

14:24
Νίκη Μουλά

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, ζουν στο εντυπωσιακό σπίτι, στα νότια προάστια.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο όμορφα και ταιριαστά της ελληνικής σοουμπίζ και μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο, συμπλήρωσε 10 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ έχει αποκτήσει τρία παιδιά, η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος.

Advertisement

 

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, κρατώντας, ωστόσο, μακριά τα παιδιά της από τα social media.

Advertisement

 

Advertisement

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας ζουν σ’ ένα εντυπωσιακό σπίτι

 

Κατά καιρούς, το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια σανδαλιών, δημοσιεύει στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό σπίτι της, ποζάροντας η ίδια σε αγαπημένες γωνιές του, δίνοντας μας μία γεύση από τη διακόσμησή του.

 

Advertisement

Στα περισσότερα δωμάτια κυριαρχεί το λευκό χρώμα, παντού υπάρχουν μεγάλα παράθυρα, για να εισέρχεται άπλετο φως, ενώ οι άνετοι και ζεστοί χώροι ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλης της οικογένειας.

 

Επιπροσθέτως, σε διάφορα σημεία του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί μικροί και μεγάλοι καθρέφτες, ενώ δεν περνούν απαρατήρητες λεπτομέρειες, όπως οι μοβ κουρτίνες και το μάρμαρο στο πάτωμα και τα ντουλάπια.

 

Advertisement

Στην κουζίνα, τραβούν τα βλέμματα τα ξύλινα ντουλάπια, με τη συνολική εικόνα της να παραπέμπει σε μία vintage εποχή.

 

Επίσης, το σπίτι διαθέτει γυμναστήριο, καθώς το ζευγάρι λατρεύει να προπονείται και να διατηρείται σε φόρμα, αλλά και ένα μεγάλο κήπο με παιχνίδια για τα τρία παιδιά τους.

 

Το εντυπωσιακό σπίτι των Μαριέττας Χρουσαλά και Λέων Πατίτσα

 

TAGS:
Advertisement