Advertisement
LIFESTYLE

Μαθεύτηκε 5 χρόνια μετά: «Ο Στάθης την είχε χωρίσει, την έβγαλε από το δωμάτιο γιατί το’παιζε κυρία Ψάλτη»

12:59
Νίκη Μουλά

Ο Γιάννης Ρώτας σε συνέντευξή του στο Open Weekend και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά, μίλησε για το δυσάρεστο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με την εκταφή του αδερφού του Στάθη Ψάλτη.

Η ταλαιπωρία του Γιάννη Ρώτα με την εκταφή του Στλαθη Ψάλτη

 

Advertisement

Όπως υπογράμμισε “τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε, όμως, θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου, γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία, αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε”.

 

Advertisement

Ο Γιάννης Ρώτας αποκάλυψε τον χωρισμό του Στάθη Ψάλτη με τη σύζυγό του, Χριστίνα

 

Advertisement

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Ρώτας “με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα, η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α΄Νεκροταφείο. Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;… Το τελευταίο διάστημα με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο, γιατί έκανε την κυρία Ψάλτη. Ας είναι καλά».

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement