Advertisement
LIFESTYLE

«Μαύρες» ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη: Νεκρός, τα ξημερώματα, ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης

09:59
Newsroom

Δύσκολες στιγμές περνά η Δέσποινα Μοιραράκη καθώς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης.

Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή «Happy Day». Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Κοντούλης έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ιατρικό Κέντρο.

Advertisement

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννη Κοντούλης ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η επιχειρηματίας μίλαγε με κάθε ευκαιρία με λόγια αγάπης για τον σύζυγό της, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο τους στην Μύκονο.

Advertisement

Δέσποινα Μοιραράκη: Η γνωριμία και η ανάρτηση για τα 11 χρόνια γάμου

Η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη. «1/6/2011 – 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary», έγραψε στην ανάρτησή της.

Advertisement

Η επιχειρηματίας μιλώντας στο παρελθόν για τη γνωριμία τους είχε δηλώσει: «Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Όταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου».

Advertisement

Advertisement
TAGS:
Advertisement