Advertisement
LIFESTYLE

Με γυαλιά και παραπανίσια κιλά: Έτσι ήταν παλιά ο Κωνσταντίνος Δέδες, δεν θα τον γνώριζε ούτε η Μακρυπούλια

13:47
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να παντρεύεται τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, με τον Κωνσταντίνο Δέδε φαίνεται να έχει προχωρήσει χωρίς να αποκλείεται σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisement

Μάλιστα δημοσίευμα περιοδικού θέλει το ζευγάρι να παντρεύεται σε νησί των Κυκλάδων και συγκεκριμένα σε ένα μικρό μοναστήρι στην Πάρο. Ωστόσο, οι φήμες γύρω από την προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Έτσι ήταν ο Κωνσταντίνος Δέδες πριν γνωρίσει τη Ζέτα Μακρυπούλια

Αγαπώντας την επιστήμη όσο τίποτα, ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι ένας διακεκριμένος και πετυχημένος οδοντίατρος, ο οποίος έχει δημιουργήσει την κλινική «Golden Smile». Όπως είναι φυσικό από την κλινική του περνάει πλήθος επώνυμων, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Δέδες διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Advertisement

Ο ίδιος εκτός από οδοντίατρος αρκετών διάσημων προσώπων έχει εκλεχτεί πρόεδρος στην Τεχνόπολη, κάνοντας ακόμα πιο περήφανους τους γονείς του.

Advertisement

Κάνοντας μια αναδρομή στα social media του, βρήκαμε φωτογραφίες από το παρελθόν, όπου φαίνεται ο ίδιος τελείως αγνώριστος με περισσότερα κιλά και γυαλιά μυωπίας.

Advertisement

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δέδε

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά.

Ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και ημερίδες σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής. Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα.

Υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων. Το κίνητρο του για να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου; «Βαρέθηκα να ακούω, αυτό δεν γίνεται».

Advertisement
TAGS:
Advertisement