Advertisement
LIFESTYLE

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Η άγνωστη αδερφή της Ματίνας Νικολάου που όλοι τις μπερδεύουν

20:23
Εύη Κουρίδου

Τρομερή ομοιότητα με την αδερφή της έχει η Ματίνα Νικολάου, με την οποία δείχνουν να είναι αρκετά αγαπημένες και δεμένες.

Την Ματίνα Νικολάου την παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ!

Advertisement

Την γνωρίσαμε ως τηλεοπτική Βάνια και έχουμε λατρέψει τις μεταμφιέσεις της αλλά και τους ξέφρενους χορούς της κάθε μεσημέρι μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Advertisement

Την φετινή σεζόν μάλιστα, την παρακολουθούμε κάθε Σάββατο και μέσα από το J2US, στο οποίο συμμετέχει με τον Βασίλη Πορφυράκη και έχουν φτάσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό, που θα τους δούμε το ερχόμενο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, για να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη.

Advertisement

Λίγα λόγια για την Ματίνα Νικολάου

Η ομοιότητα με την αδερφή της

Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις της, η Ματίνα Νικολάου πάντοτε προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, στην οποία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε να ποζάρει με την αδερφή της, Φιλίτσα Νικολάου, με την οποία και είναι πολύ αγαπημένες. Οι δυο τους μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και είναι κούκλες!

Δείτε την φωτογραφία

Advertisement

TAGS:
Advertisement