Advertisement
LIFESTYLE

Μολύνθηκαν από τη μούχλα στο σπίτι: Μαθεύτηκε η αιτία που τα παιδιά της Τόρι Σπέλινγκ είναι συνέχεια άρρωστα

12:57
Νίκη Μουλά

Η Τόρι Σπέλινγκ με τα παιδιά της, έσπευσαν στα επείγοντα του νοσοκομείου, επειδή εκτέθηκαν σε «ακραία» μούχλα, για μήνες, μέσα στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους.

 

Advertisement

Η «Ντόνα» που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, τη δεκαετία του ‘90, με τη συμμετοχή της στη σειρά “Beverly Hills, 90210” υπογράμμισε ότι τα παιδιά – που είναι ηλικίας 6 έως 16 ετών – για μήνες αρρώσταιναν συνεχώς.

 

Advertisement

Η ηθοποιός ανάρτησε στα social media σειρά φωτογραφιών με την ίδια να φορά μάσκα και τα παιδιά της να βρίσκονται μέσα στο ιατρείο επειγόντων περιστατικών.

Advertisement

 

«Να ‘μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», επεσήμανε η Τόρι Σπέλινγκ σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Advertisement

Η ηθοποιός σημείωσε πως γνώριζε ότι συνέβαινε κάτι πιο σοβαρό, καθώς τα παιδιά της κοιμόντουσαν διαρκώς και ζαλίζονταν όταν ήταν ξύπνια, τους τελευταίους μήνες υπέφεραν από συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις, «ακραία» συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα.

 

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 16χρονος Λίαμ, διαγνώστηκε με φαρυγγίτιδα και είχε πολύ υψηλό πυρετό.

 

Advertisement

Η ηθοποιός ανέφερε ότι επιθεωρητές υγείας βρήκαν άφθονη μούχλα σε όλο το σπίτι, τονίζοντας «Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

 

Σοβαρά προβλήματα από τη μούχλα για την οικογένεια της Τόρι Σπέλινγκ

 

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στη μάχη που δίνει η οικογένειά της με τις αρρώστιες από τον Δεκέμβριο, όταν αποκάλυψε ότι ο μικρότερος γιος της, ο 6χρονος Μπο, έχασε ένα μήνα από το σχολείο, αφού «είχε αρρωστήσει ξανά».

 

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Τόρι Σπέλινγκ εξομολογήθηκε ότι η μεγαλύτερη κόρη της, η 14χρονη Στέλλα, νοσηλεύτηκε δύο φορές στο νοσοκομείο, διότι υπέφερε από ημιπληγικές ημικρανίες, ένα σπάνιο είδος ημικρανίας που επηρεάζει τις κινητικές λειτουργίες του ατόμου και μπορεί να επηρεάσει την ομιλία και την αίσθηση.

 

TAGS:
Advertisement