Enimerotiko.gr
Gossip Lifestyle

Νάντια Μουρούζη: Η σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχάηλ, η διαμάχη για την περιουσία του και ο 2ος κρυφός γάμος

H Νάντια Μουρούζη είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, και καθηγήτρια δραματικής τέχνης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης.

Γράφει Έπη Τρίμη

Παρακολούθησε σεμινάρια δραματικής τέχνης στο Actor’s Studio της Νέας Υόρκης ενώ κατέχει MASTER Κινηματογράφου (Σορβόννη, Παρίσι).

Παράλληλα έχει συμμετάσχει και στη συγγραφή ενός βιβλίου, με τους Αχιλλέα Χαρίτο και το Ντίνο Διαμαντόπουλο.Στην προσωπική της ζωή υπήρξε η τελευταία σύντροφος του αείμνηστου Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το πένθος για την απώλεια του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τα ασφαλιστικά μέτρα

Η Νάντια Μουρούζη πένθησε τον άνθρωπο που αγάπησε και πάλεψε με τους νόμιμους κληρονόμους του, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, φτάνοντας να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2007, ζητώντας να της παραδώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία υπήρχαν μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τον αείμνηστο ηθοποιό, στο Χαλάνδρι.

Πράγματα που, όπως ισχυρίστηκε, είχε αγοράσει η ίδια μαζί με τον αποθανόντα σύντροφό της και τα οποία της ανήκαν. Για του λόγου το αληθές, είχε καταθέσει στο δικαστήριο μέχρι και τις αποδείξεις πληρωμής των συγκεκριμένων αντικειμένων, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της. Για την ίδια τα αντικείμενα αυτά είχαν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία παρά οικονομική, και αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για την απαίτησή της.

Η νέα ζωή στο Παρίσι και ο δεύτερος γάμος

Η Νάντια Μουρούζη, τα τελευταία τρία χρόνια ζει μόνιμα στο Παρίσι και εκεί παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, καθηγητή Πανεπιστημίου Νίκο Λυμπέρη.

Η όμορφη ηθοποιός είχε πει για την μετοίκησή της στο Παρίσι:  «Στην Ελλάδα έχω τον πατέρα μου και συγγενείς και φίλους, έχω το σπίτι μου, δεν έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου. Έπρεπε να φύγω για να βρω την ισορροπία μέσα μου. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το πού ζω, όσο οι άνθρωποι με τους οποίους μπορώ να συνυπάρξω και να δημιουργήσω. Ο Νίκος δεν μπορούσε να με ακολουθήσει στην Ελλάδα γιατί έχει μαθήματα στο Πανεπιστήμιο».

Η γνωριμία και ο γάμος 

«Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον γνώρισα! Η γνωριμία μας ήταν καρμική. Ήταν αυτό που λέμε «έγινε για να γίνει» είχε πει η Νάντια Μουρούζη ενώ συνεχίζοντας είχε πει «Η ζωή καμιά φορά μας πάει στους δικούς της δρόμους και εμείς πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αν δεν είχα πάρει την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα, δεν θα είχα γνωρίσει τον άντρα μου σήμερα.»

Σε άλλη συνέντευξη η Νάντια Μουρούζη είχε πει:« Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στους τρεις μήνες σχέσης! Παντρευτήκαμε τον Ιούλιο του 2015, σε στενό κύκλο στο δημαρχείο. Εμείς και δύο μάρτυρες μόνο. Γενικά δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόταν γάμους, νυφικά και παιδιά και όμως, το φόρεσα τελικά».

Μάλιστα, στις δηλώσεις της αποκάλυψε πως στο γάμο της δεν κάλεσε κανέναν γιατί είχε πρόσφατα χάσει τη μητέρα της και αυτό έκανε πολλούς κοντινούς της ανθρώπους να παρεξηγηθούν.

Για τα σχέδιά της στο Παρίσι και τα επαγγελματικά της σχέδια είχε πει τα εξής: «Στο Παρίσι ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στον κινηματογράφο και δίδαξα θέατρο. Η κρίση είναι παγκόσμια είναι κι εκεί δύσκολα. Η ζωή στην Ελλάδα είναι ίσως πιο ευχάριστη, παρ’ όλη την κρίση. Συζητάω για ένα θεατρικό εδώ, και κάτι άλλο εκεί»!

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News