Advertisement
LIFESTYLE

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Η κόρη της Ελένης Ράντου έγινε 25 ετών και πήρε το χαμόγελο της μητέρα της

12:38
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Την ονομαστική της εορτή είχε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, η μοναχοκόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή της κόρης της Νικολέτας, η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου θέλησε να της ευχηθεί με μία δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Advertisement

Περήφανη μητέρα η γνωστή ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Νικολέτα Παπακωνσταντίνου να ποζάρει μπροστά από έργα της, τα οποία συμμετείχαν σε έκθεση της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και έγραψε: «Χρόνια πολλά μοναδική μου!!!».

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την κόρη του ζευγαριού, αφού και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είναι 25 ετών και έχει σπουδάσει στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

Advertisement

Πρόκειται για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και όπως θα διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες δεν μοιάζει μόνο στη μαμά της αλλά έχει και αρκετά χαρακτηριστικά του μπαμπά της.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου:

«Πήγα στην πενταήμερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη, αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέτα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά», είχε δηλώσει η Ελένη Ράντου, πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξη στην εκπομπή The 2Night Show για την κόρη της.

Advertisement

Advertisement

TAGS:
Advertisement