nikos-apostolopoylos-to-anekpliroto-oneiro-o-kryfos-gamos-i-oikonomiki-katastrofi-kai-ta-parakalia-83453
17:02

Νίκος Αποστολόπουλος: Το ανεκπλήρωτο όνειρο, ο κρυφός γάμος, η οικονομική καταστροφή και τα παρακάλια

17:02
Newsroom

Ο Νίκος Αποστολόπουλος γεννήθηκε και έζησε στην Πάτρα, σε ηλικία δεκαοκτώ ετών πέρασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου κι’ αποφοίτησε.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Τα όνειρα του όμως τον προσανατολίζουν στο Παρίσι για να γίνει Διπλωματικός Ακόλουθος. Δύο διδακτορικά στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στις Πολιτικές Επιστήμες από τη Σορβόννη τον οδήγησαν στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Παρίσι, όταν του πρότειναν από το Υπουργείο Εμπορίου της Γαλλίας να αναλάβει τη Διεύθυνση στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Η ¨εκκεντρική¨ του διαίσθηση τον κατεύθυνε σε μια διαφορετική πορεία ζωής…

Ο κόσμος της μόδας είναι πολύ δύσκολος

“Όπως κάθε επιχείρηση έτσι κι’ εδώ χρειάζονται σωστές επιλογές με προσεχτικές κινήσεις. Θέλει μεθοδική σκέψη, καθαρό μυαλό και ρίσκο. Όταν συναλλάσσεσαι επιχειρηματικά με κόσμο, οφείλεις να περιμένεις ακόμη από τους ίδιους σου τους συνεργάτες ότι ίσως κάποια στιγμή, αποδειχθούν ανάξιοι εμπιστοσύνης”, έχει πει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Advertisement

Ο άγνωστος γάμος και η οικονομική καταστροφή

Το 2015 ο Νίκος Αποστολόπουλος σε συνέντευξή του θα αποκάλυπτε ότι υπήρξε παντρεμένος για πολλά χρόνια. Ποια ήταν η γυναίκα αυτή που αποτέλεσε σταθμό στη ζωή του; Ο γνωστός σχεδιαστής μιλώντας στο περιοδικό Peolpe, αναφέρθηκε στο γάμο του με τη καλλονή Γαλλίδα Mirrable, που ήταν μαζί από το 1979 μέχρι και το 2008, που τους χώρισε ο θάνατος.

Advertisement

«Πλέον αγναντεύει τις θάλασσες από το κτήμα που έχω στην Αχαΐα. Εκεί όπου ήθελα να χτίσουμε ένα σπιτάκι. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η οικονομική καταστροφή

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης έκανε λόγο για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από μερικά χρόνια, κάτι που τον «στοιχειώνει» μέχρι και σήμερα συναισθηματικά αφού έπεσε θύμα του συνεταίρου του.

Advertisement

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συνεργάτης μου και μου είπε «κύριε Νίκο καλημέρα σας. Μας έκλεισαν όλα τα γραφεία». Στη συνέχεια έμαθα ότι συνεταίρος μου δεν πλήρωνε τις τράπεζες κι επειδή είχε δέκα εργοστάσια στην Ιταλία κήρυξε πτώχευση. Εκείνος εξαφανίστηκε και οι δικοί μου λογαριασμοί δεσμεύτηκαν. Είχα εντελώς καταστραφεί! Το πλήγμα ήταν μεγάλο, κυρίως για την περηφάνια μου» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Ο Λάκης έχει χιούμορ

Αναφερόμενος στον Λάκη Γαβαλά, τόνισε: «Το είπα και πάλι πως δεν το έχω παρακολουθήσει. Μια δυο φορές είδα λίγο για να δω τον Λάκη Γαβαλά που είναι φίλος μου. Ο Λάκης είναι ο Λάκης οπότε τον αποδέχεσαι ή δεν τον αποδέχεσαι όπως όλους μας. Έχει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και παίζει με τη ζωή. Άλλοτε χάνει και άλλοτε κερδίζει».

Τον Στέλιο Κουδουνάρη, όχι, δεν τον γνωρίζω»

«Τον Στέλιο Κουδουνάρη, όχι, δεν τον γνωρίζω. Κάνει και αυτός ότι μπορεί. Προσπαθεί να ανέβει κανένα βουνό σαν το Σίσυφο», ενώ για την Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος: «Ξέρει καλά τι σημαίνει γυναίκα μοντέλο. Ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει τα μοντέλα της να μπορεί να τα πουλάει και να τα συμβουλεύει».

Advertisement

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραδέχτηκε πως τον παρακαλάνε νέα αγόρια να μπουν σε ριάλιτι

«Το Instagram έχει καταστρέψει το μυαλό των ανθρώπων. Τα νέα παιδιά δεν έχουν ιδέα πια τι είναι σχεδιαστής και τι είναι influencer. Βλέπουν τα shows και δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η πραγματικότητα, ποια είναι η ζωή τους. Έρχονται και με παρακαλάνε αγόρια μοντέλα να τους βοηθήσω να μπούνε στο Survivor και στο Big Brother. Θα μπορούσα και εγώ να μπω στις Κούκλες και να κάνω τραβεστί σόου».