Enimerotiko.gr

Νίκος Κουρκούλης: Το ταλέντο της γιαγιάς, το πρόβλημα υγείας, η κρίση στο γάμο και οι φήμες χωρισμού

Tags:

Ο Νίκος Κουρκούλης γεννήθηκε στην πόλη της Καβάλας, όπου και μεγάλωσε. Την αγάπη του για τη μουσική την κληρονόμησε από την γιαγιά του, η οποία έπαιζε μπουζούκι καταπληκτικά. Έτσι, κι ο μικρός Νίκος εξέφρασε από πολύ νωρίς την επιθυμία να ασχοληθεί με τη μουσική και γι’ αυτό έμαθε να παίζει κιθάρα και μπάσο.

Της: Έπη Τρίμη

Βέβαια, από πολύ μικρός είχε δείξει και τις φωνητικές του ικανότητες. Μάλιστα, από την εφηβεία άρχισε να τραγουδά σε πανηγύρια της επαρχίας και αργότερα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Καβάλας.

Η μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στην Αθήνα

Μετά την ενηλικίωσή του ο Νίκος Κουρκούλης αποφάσισε να πάει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δουλέψει στα νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Εκεί το κοινό τον υποδέχθηκε με μεγάλη ζεστασιά και εκτίμησε στο έπακρο το ταλέντο του. Πολύ γρήγορα η μια επαγγελματική πρόταση έφερε την άλλη κι έτσι ο Νίκος Κουρκούλης άρχισε να αποκτά το δικό του κοινό, το οποίο μάλιστα τον ακολουθούσε φανατικά όπου κι αν εμφανιζόταν.

Με πολύ δουλειά και φυσικά χάρη στο ταλέντο του και στις φωνητικές του ικανότητες, ο Νίκος Κουρκούλης σε σύντομο χρονικό διάστημα κατεβαίνει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στα μπουζούκια της πρωτεύουσας και σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχήματα και να είναι να από τα πρώτα ονόματα στους τραγουδιστές της γενιάς του.

Το πρόβλημα υγείας του Νίκου Κουρκούλη

Λίγο αργότερα ο Νίκος Κουρκούλης αρχίζει να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον κρατά μακριά τόσο από τα νυχτερινά μαγαζιά όσο και από τη δισκογραφία. Όμως, ο δυνατός του χαρακτήρας και η πίστη του στη ζωή, κάνει τον ταλαντούχο τραγουδιστή να βγει νικητής, ξεπερνώντας το πρόβλημά του και επιστρέφοντας τελικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα το 2004.

Ο έρωτας με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο γάμος και η οικογένεια

Φυσικά, η χημεία των δύο καλλιτεχνών είναι τόσο μεγάλη που αμέσως δένουν αρμονικά, γίνονται πολύ καλοί φίλοι και στη συνέχεια σύντροφοι, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια αργότερα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να αποκτήσουν έναν χαριτωμένο γιο και μια πανέμορφη κορούλα. Πριν λίγα χρόνια  οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, προκειμένου να εγκατασταθούν στην Αυστραλία. Εκεί, είχαν σκεφτεί να κάνουν τις δικές τους επενδύσεις, προκειμένου να προχωρήσουν κάποιες επαγγελματικές ιδέες που έχουν και να κάνουν νέα επαγγελματικά βήματα. Τελικώς επανήλθαν στην Ελλάδα.

Από την "αφάνεια", στην αποθέωση: Ας γνωρίσουμε τον Γιάννη Τσορτέκη του «Maestro» και του «Αυτή η νύχτα μένει»

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας ενωμένοι και αγαπημένοι ενώ προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν να προβάλουν μόνο τα επαγγελματικά τους βήματα.

Ξέσπασε ο Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες περί χωρισμού

Σε γνωστή βραδινή εκπομπή ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε το 2019 για τις δυσκολίες που πέρασε με τη γυναίκα του, την Κέλλυ Κελεκίδου στην Αυστραλία αλλά και τις φήμες χωρισμού τους, που κατά καιρούς διαβάζει..

Ξεκίνησε αναφέροντας στον παρουσιαστή λέγοντας: «Πολλές από τις επιτυχίες που ακούς τώρα, ήρθαν στα χέρια μου στο παρελθόν και τις απέρριψα. Το «Θέλω να σε ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου, το είχα στα χέρια μου πρώτος. Την περίοδο που είχα επιστρέψει από την Αυστραλία δεν ήθελα να κάνω μια επιτυχία δανεική. Ήθελα να κάνω κάτι πρώτο».

Ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσαν με την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου στην Αυστραλία έχοντας πει: «Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ένα μειονέκτημα, δεν μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και την εμπόδισε αυτό να δημιουργήσει νέες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εκφραστεί. Η γυναίκα μου παθαίνει αυτό το πράγμα, όταν δεν μπορεί να μιλήσει εγκλωβίζεται. Είπαμε ότι και τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, πρέπει να δουν την Ελλάδα».«Περάσαμε και δύσκολα. Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο. Όταν ζεις αυτό το κομμάτι το δύσκολο, όποιο και αν είναι, δεν το αντιλαμβάνεσαι.»

«Όταν αποστασιοποιηθείς λίγο και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα πιο καθαρά, αρχίζεις και αλλάζεις και αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος προσπαθείς επί τούτου να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν και μας κρεμάνε συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό κι ανόητο.»

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News