Enimerotiko.gr
Lifestyle Κύριες ειδήσεις

Νίκος Μπάρκουλης: Ο 17χρονος γιος του Ανδρέα, το αυτοάνοσο νόσημα και η σοβαρή ασθένεια της μητέρας του

Μπάρκουλης Νίκος, ο 17χρονος γιος του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου Ανδρέα Μπάρκουλη. Μιλά σε συνεντεύξεις του για τον πατέρα του, για τον ίδιο, αλλά και για τη μητέρα του. Αποκαλύπτει όλα όσα πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ο ίδιος

Σε απόσπασμα από τη συνέντευξη υποστηρίζει:

-Ακούστηκαν κατά καιρούς διάφορα πράγματα. Για τον μπαμπά, για την μαμά. Ότι δεν έχει χρήματα, ότι δεν μπορεί να ζήσει… διάφορα, τέτοια άσχημα. Κακές φήμες, στις περισσότερες από τις οποίες βέβαια, απαντούσε η μαμά σου, γιατί εκείνη ήταν η αρμόδια στο πώς φροντίζει τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Εσύ πώς βίωσες αυτή την κακία του κόσμου, αλλά και την αγάπη που ήρθε από τον κόσμο;

«Για την κακία μια φράση θα πω που τα ξεκαθαρίζει όλα. «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια». Για την αγάπη, ήταν το καλύτερο στήριγμα που μπορούσαν να μας δώσουν, από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, μέχρι και τώρα».

Νίκος Μπάρκουλης : Όταν βλέπω τη νονά μου βλέπω το μέλλον μου

-Στο διαδίκτυο είσαι ενεργός. Και γράφεις και σχολιάζεις, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας σου. Δεν φοβάσαι πως ότι γράφεις ή ανεβάζεις, μπορεί να γίνει πρώτη είδηση;

«Μ’ έχουν σταμπάρει, προσπαθώντας να βοούν κάτι κακό για μένα, για να βγάλουν τον κακό και όχι τον καλό Νίκο. Μόνο που πάντα ο Νίκος θα πει κάτι καλό για τον άλλον και όχι να τον μειώσει, θα κάνουν το αντίθετο σε μένα, για να με μειώσουν. Μου την σπάει πολύ. Παρακολουθούν το προφίλ μου. Ήθελα να κλείσω το facebook μου να κάνω private το instagram, αλλά δεν το κάνω γιατί υπάρχει και κόσμος που θέλει να τα βλέπει».

-Ξέρουμε πως έχεις νονά μια μεγάλη από τον χώρο της υποκριτικής, την Άννα Φόνσου. Έχεις λοιπόν λάδι, από μια γυναίκα που επίσης έχει γράψει μεγάλη καριέρα. Πως αισθάνεσαι για την πνευματική σου μητέρα;

«Περηφάνια. ‘Οταν βλέπω την νονά μου, βλέπω και το μέλλον μου».

-Αν σου δινόταν ένα μαγικά ραβδί, τι θα ήθελες να κάνεις; Ή τι θα ήθελες ν’αλλάξεις;

«Δεν θα ήθελα να πω να έρθει πάλι ο πατέρας μου στη ζωή γιατί πάλι θα βασανιζόταν, πάλι θα πονούσε, πάλι. Θα τον έβλεπα να μην είναι καλά. Θα ήμουν υπερβολικά εγωιστής, αν το έκανα αυτό. Θα ήθελα να του δώσω όμως την τελευταία αγκαλιά που δεν πρόλαβα να του δώσω στο νοσοκομείο. Είχαμε πει ο ένας στον άλλον «Σ’ αγαπώ», ήξερα πως κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν μπορούσα να μείνω με περίμενε από κάτω ταξί. Αυτό μου έμεινε απωθημένο».

Ο Νίκος Μπάρκουλης και η νόσος του Crohn

-Είσαι καλά στην υγεία σου;

«Τώρα όχι. Περνάω την νόσο του Crohn, κι αυτή με πολεμάει περισσότερο από τους δημοσιογράφους. Ο σκοπός μου είναι να γίνω καλά. Δεν με νοιάζει τι θα πουν ή θα γράψουν για μένα. ‘Οταν θα είμαι καλά, τότε θα απαντήσω».

-Τώρα τι απαντάς;

«Αφού κοιτάνε να πολεμήσουν ένα παιδί 17 χρονών που έχασε τον πατέρα του και περνάει αυτά, δεν έχουν μπέσα. Καθόλου» δήλωσε.

Επίσης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελεονόρα Μελέτη είχε δηλώσει τα εξής σχετικά με τη νόσο: “Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη, είχα απίστευτους πόνους, ζαλάδες, έχασα και την πρώτη γυμνασίου γιατί δεν μπορούσα ούτε από το κρεβάτι να σηκωθώ.

Δεν μου έδωσαν καν την ευκαιρία στο Γυμνάσιο να διαβάσω στο τέλος της χρονιάς και να πάω να δώσω εξετάσεις, γιατί ήμουν ο Μπάρκουλης. Έλεγαν ότι είναι ελλιπής η μάθησή μου, ενώ μπορούσε να διαβάσω και να πάω να δώσω”.

Ακόμη, μίλησε για τη μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη, λέγοντας πως είναι το στήριγμά του. Αποκάλυψε το ότι πέρασε και η ίδια δύσκολα, έπασχε από καρκίνο τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει:

“Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της”.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News