Advertisement
LIFESTYLE

Pαγίζει καρδιές ο μικρός Φοίβος Βουτσάς για τη νονά του Μάρθα Καραγιάννη – Η επιθυμία του για την κnδεία της

18:01
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του αδόκητου θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 82 ετών την Κυριακή 18/9.

Η αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου ήταν νονά του 6χρονου γιου του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού. Η Αλίκη Κατσαβού σε δηλώσεις της λίγες ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, είχε τονίσει ότι συγκλονίστηκε από την απώλειά της και θα αποκάλυπτε σήμερα στον 6χρονο Φοίβο την θλιβερή είδηση για την πολυαγαπημένη του νονά.

Advertisement

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Φοίβος ενημερώθηκε για τον θάνατο της νονάς Μάρθας και εξέφρασε με όλη του την αθωότητα την επιθυμία να δώσει το παρών στη κηδεία της νονάς.

«Καλο ταξιδι Μαρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ενα παιδικο μου ονειρο, δεν ήξερα ομως οτι εκτος απο λαμπρό αστέρι ησουν τετοιας ποιοτητας άνθρωπος. Το χιούμορ σου, ο δυναμισμος σου, η θηλυκότητα κι η γενναιοδωρία σου αποκαλυφθηκαν πια μπροστα μου.

Advertisement

Ειμαι τυχερή που μπορουσα να σε λεω αρχικά φίλη, μαζι με την Ντόρα (Δουμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός!

Advertisement

Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει! Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη, από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Advertisement
TAGS:
Advertisement