Advertisement
GOSSIP

Παντελής Καναράκης: Η “Σούλα Βουρδούμπαση”, η αποβολή από τις σχολές υποκριτικής και οι πλαστικές επεμβάσεις

18:50
Newsroom

Ο Παντελής Καναράκης είναι Έλληνας ηθοποιός με πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, σε θεατρικές αλλά και μουσικές παραστάσεις. Παράλληλα, έχει εργαστεί με επιτυχία και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη δουλεύοντας σε κάποιες μπουάτ αλλά ιδιαίτερα γνωστός άρχισε να γίνεται πριν από 15 χρόνια όταν εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο “Χάντρες” μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Τριαντάφυλλο.

Ακολούθησε το “Bravo” με τη Ρούλα Κορομηλά για μια σεζόν και αμέσως μετά απογειώθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη όταν εμφανιζόταν μαζί της για δύο σεζόν στον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 τη μία ως τραγουδιστής με το όνομα Δώρος Στάλος, την άλλη ως η μοιραία Σούλα Βουρδούμπαση που ήθελε να κάνει καριέρα στη σόουμπιζ και την άλλη ως γιατρός.

Advertisement

Ο Παντελής Καναράκης είναι απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ενώ έχει σπουδάσει τραγούδι και χορό. Δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής και προσέχει πάντα το βάρος του.

Advertisement

Ο Παντελής Καναράκης ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί να παρατήσει όλα έχοντας πει το 2013:«Κάποιες φορές στο παρελθόν η δουλειά με κακόμαθε. Υπήρξα σπάταλος. Ξόδεψα πολλά σε ρούχα.

Αλλά ανεργία δεν έχω βιώσει σχεδόν ποτέ στο χώρο μας. Δεν φθονώ και δεν ζηλεύω κανέναν. Δεν έχω απωθημένα. Τρία μεγάλα όνειρα έχω που δεν τα λέω σε κανέναν. Ένα για την τηλεόραση, ένα για το θέατρο κι ένα για ένα νυχτερινό μαγαζί».

Advertisement

Η φιλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε!  Ο Παντελής Καναράκης είχε πει σχετικά για τη Νατάσα: “Στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας!  Η ζωή είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ».

Θεωρώ άκομψο να βγαίνεις και να μιλάς για τις προτάσεις που είχες

«Στην τηλεόραση πάντα υπάρχει χώρος για να κάνεις κάτι, αλλά θεωρώ άκομψο να βγαίνεις και να μιλάς για τις προτάσεις που είχες και δεν τις δέχτηκες. Εφόσον η άλλη πλευρά δεν είναι εδώ. Αγαπώ την τηλεόραση και θέλω να δοθεί η ευκαιρία να κάνω και εγώ κάτι πολύ σύντομα» είχε πει τον Οκτώβριο ο Παντελής Καναράκης.

Advertisement

Είναι αφελές, ένας άνθρωπος πάνω από 30 να λέει ότι ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του

«Είναι αφελές, ένας άνθρωπος πάνω από 30 να λέει ότι ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί του, είχε πει ο Παντελής Καναράκης. Προσέχω πάρα πολύ και αυτό δεν σημαίνει ότι διατηρούμαι με καθαρό νεράκι. Έχω κάνει καλλυντικές και αισθητικές επεμβάσεις. Θεωρώ πολύ κουτό να βγαίνουμε και να λέμε τι έχουμε κάνει. Ας υπάρχει και ένα μυστήριο.Είμαι αδύνατος γιατί προσέχω, άλλα είμαι λαίμαργος. Είμαι ένα φιλάρεσκο άτομο, προσέχω πολύ το πρόσωπό μου, την εμφάνισή μου, γυμνάζομαι καθημερινά».

Με έδιωξαν όλες οι σχολές

Ο Παντελής Καναράκης είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα του: «Όταν ήρθα στην Αθήνα έδωσα εξετάσεις και με έδιωξαν όλες οι σχολές με μεγάλη επιτυχία. Όλες. Εθνικό, Κουν, Υπουργείο… Δεν πέρασα πουθενά..». Για την εμφάνισή του, ο Παντελής δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Είμαι γύρω στα 60 κιλά με ύψος 1,71».

TAGS:
Advertisement