pantreyetai-o-tzoni-kalimeris-me-tin-elpida-iakovidoy-385004
21:32

Παντρεύεται ο Τζώνη Καλημέρης με την Ελπίδα Ιακωβίδου

21:32
Εβίτα

Η Κύπρια παρουσιάστρια δήλωσε παραίτηση και έρχεται στην Ελλάδα

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους. Το ζευγάρι, που είναι περισσότερο από έναν χρόνο σε σχέση, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.

Advertisement

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TLIFE, η Κύπρια παρουσιάστρια δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης 13ης Μαΐου την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ, όπου παρουσιάζει την επιτυχημένη ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφη Μέρα». Ο λόγος είναι ότι επιθυμεί να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, αφενός για να βρίσκεται κοντά στον μέλλοντα σύζυγό της δείχνοντας πόσο ερωτευμένη είναι, και αφετέρου να ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες στα ελληνικά μίντια.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου στο Νυμφαίο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου θα κάνουν μια παραδοσιακή τελετή με λιγοστούς καλεσμένους.

Advertisement

Advertisement

Advertisement