Advertisement
LIFESTYLE

«Παρέα με τον covid»: Το βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη για το πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι της

20:04
Newsroom

Η Μαρία Ηλιάκη, όπως έχει γίνει γνωστό είναι θετική στον κορωνοϊό, με την ίδια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια, η οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε για τα συμπτώματα που έχει παρουσιάσει.

Advertisement

Μαρία Ηλιάκη: Τα συμπτώματα κορωνοϊού και η καραντίνα στο σπίτι

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!».

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της στην Αθήνα με την κορούλα της. Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο από το σαλόνι της, δείχνοντας μας το… Covid outfit που έχει επιλέξει για την… απομόνωσή της!

«Παρέα με τον #covid… αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm… η χειρότερη κάτι θα κερδίσει… δεν έχω σκεφτεί τι… αλλά κάτι θα βρω… τι βασίλισσα του Instagram είμαι #covid_19 #φασιοαικο» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement