Enimerotiko.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Ο άγνωστος γιος, οι αστρολογικές προβλέψεις, το δύσκολο διαζύγιο και η απώλεια 30 κιλών

Tags:

Ο Παύλος Χαϊκάλης γεννήθηκε στο Κατάκολο Ηλείας στις  30 Οκτωβρίου 1958. Είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, καθώς και πρώην πολιτικός ενώ είναι καταπληκτικός αστρολόγος.

Της: Έπη Τρίμη

Για τα πάθη και τις αδυναμίες του ο λατρεμένος ηθοποιός έχει πει: Έχω ένα πάθος στον τρόπο που εκφράζομαι και αυτό είναι λάθος. Έχω ένα πάθος σκορπίστικο κυριαρχικό, όχι όμως την έννοια της επιβολής αλλά της άποψης, της διεκδίκησης κάποιων πραγμάτων, της δικαιοσύνης, που είναι ένα μεγάλο μου πάθος σαν έννοια, και αγωνίζομαι γι’ αυτό το πράγμα. Και πολλές φορές αυτό με οδηγεί σε λάθος ατραπούς γιατί καμιά φορά ξεφεύγω, χάνω το μέτρο. Προσπαθώ να το μαζέψω. Είναι ένα από τα πράγματα που δουλεύω.

Η ενασχόληση με την αστρολογία

Όπως είπαμε και στην αρχή ο Παύλος είναι ένας εξαιρετικός αστρολόγος. Ο ίδιος φοιτά μάλιστα σε σχολή και έχει πει σχετικά: ” Παρ’ ότι γνωρίζω αστρολογία πιστεύω ότι δεν είναι ένα κομμάτι το οποίο τελειώνει. Στο συγκεκριμένο σχολείο γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Εκεί κάποιος που θέλει να ξεκινήσει, μπορεί να δει και να μπει σε ένα μαγικό κόσμο. Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις λάθη, ότι δεν θα πληρώσεις κάρμα, ότι δεν θα σου έρθουν μοιραία γεγονότα στη ζωή σου. Το πώς θα τα διαχειριστείς είναι δικό σου θέμα.

Ο πόνος και η αγάπη είναι δυο εξελικτικά στοιχεία για τον άνθρωπο και θα δικαιωθείς σε μια επόμενη ζωή. Μα θα μου πει ο άλλος «δεν πιστεύω σε επόμενη ζωή». Τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Δεν έχει λογική να πιστεύουμε ότι ήρθαμε στη ζωή για να κάνουμε οτιδήποτε χωρίς δικαίωμα επανεξέτασης των πραγμάτων.

Προσωπική ζωή

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας άντρας που αγάπησε στο έπακρον το γυναικείο φύλο, όπως αντίστοιχα αγαπήθηκε και ο ίδιος στο μέγιστο βαθμό.

Ο πρώτος γάμος του Παύλου Χαϊκάλη με την ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη είναι σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό καθώς έγινε πριν από αρκετά χρόνια και ήταν μια απόφαση ηθικής και όχι συνειδητής επιλογής.
«Ο πρώτος μου γάμος έγινε λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει αλλά δεν ήθελα να το ρίξει, ούτε να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Ήξερα ότι δεν ταιριάζαμε, αλλά ήμουν πολύ εντάξει με την συνείδηση μου», είχε εξηγήσει ο Παύλος Χαϊκάλης αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό του.

Την δεύτερη φορά που παντρεύτηκε, κατέληξαν λίγο πιο περίεργα τα πράγματα. «Την δεύτερη φορά, στον δεύτερο γάμο μου, καταλήξαμε σαν αδέρφια. Δεν έχω χωρίσει άσχημα, ούτε λόγω απιστίας. Δεν μου αρέσει να αδικώ την επιλογή μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ούτε καν το όνομα της δεύτερης γυναίκας της.

Η σχέση με την  Νικολέττα Βλαβιανού

Ζευγάρι σε πολλά σίριαλ, στο θέατρο, αλλά και στην πραγματική ζωή  ήταν πριν χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης και η Νικολέττα Βλαβιανού. Αν και υπήρξαν μαζί για έναν χρόνο, στα νιάτα τους, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η ηθοποιός, η σχέση τους ήταν δυνατή και έμειναν φίλοι.

«Η σχέση μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Τώρα έχουμε πλάκα, γελάω πολύ με τον Παύλο. Εξυπηρετεί το ρόλο (για τη σειρά “Πολυκατοικία”) το ότι γνωριζόμαστε καλά. Δεν έχουμε αναστολές. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας “δουλεύουν” και παλαιότερες καταστάσεις και γελάμε. Μου έχει σταθεί, είναι η οικογένειά μου» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Νικολέττα Βλαβιανού.

Ο χωρισμός από τη Μαρία Λύκου μετά από 10 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και 4 γάμου, γάμου έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. Η απόφασή τους πάρθηκε με ψυχραιμία. Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν.

Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού δεν υπήρξε. Η κοκκινομάλλα αστυνομικός ήταν προσωπική φρουρός του πρώην βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. Η Μαρία Λύκου είχε αποσπαστεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του τότε βουλευτή των ΑΝΕΛ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στο Δημαρχείο της Ραφήνας με κουμπάρα τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός το 2019  μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την πρώην γυναίκα του δηλώνοντας:

Φυσικά και κλαίει ένας άνδρας και μάλιστα πολύ, είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης! Πάντοτε ζητάμε από τους άλλους να κάνουν πράγματα εκείνο που χρειάζεται η πολιτική δεν είναι να αλλάξει πράγματα, αλλά να αλλάξουν οι άνθρωποι. Έχω κάνει τεραστία λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου! Η Μαρία (Λύκου) είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή είχε παραδεχτεί.

Καίτη Γαρμπή: "Κάναμε φωνητικά με την αδερφή μου στον Γιάννη Φλωρινιώτη. Πολύ μπροστά για την εποχή του"

Ο άγνωστος γιος του Παύλου Χαϊκάλη

Ο 30χρονος σήμερα Γιώργος Χαϊκάλης είναι το κρυφό καμάρι του πρώην υφυπουργού και το «πιο σημαντικό δημιούργημα της ζωής του», όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί και ο ίδιος.

Είναι ένας δυναμικός νέος, που δεν επηρεάστηκε από τη δουλειά των γονιών του και χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή, παίρνοντας τα ρίσκα του και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στον επαγγελματικό τομέα. Οι θαμώνες του μπαρ όπου εργάζεται, στο Νέο Ηράκλειο, έχουν πολλούς λόγους για να μιλούν για το στέκι τους, αφού ο Χαϊκάλης έχει κληρονομήσει το μοναδικό ταλέντο του πατέρα του να κερδίζει τους ανθρώπους από την πρώτη επαφή.

Παύλος Χαικάλης: Έγινε παππούς πρώτη φορά

Ο Παύλος Χαϊκάλης το 2019 έγινε παππούς για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Συγκεκριμένα, ο γιος του, Γιώργος, χάρισε στον πατέρα του το πρώτο του εγγονάκι, ένα αγοράκι.

Ο κωμικός ηθοποιός μάλιστα αισθάνθηκε τόσο χαρούμενος με τον ερχομό του εγγονού του που είχε σπεύσει  να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσω του Facebook.

Εκεί είχε δημοσιεύσει  την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο και είχε γράψει: «Καλώς ήρθες αγορίνα μου. Ο Θεός μαζί σου πάντα».

Πολιτική δραστηριότητα

Στις εκλογές του 1993 o Παύλος Χαϊκάλης ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Κατέβηκε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του.

Στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην εκλογική περιφέρεια Αττικής λαμβάνοντας 18.533 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πρώτη θέση ανάμεσα στους 15 υποψηφίους του κόμματός του. Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 επανεξελέγη βουλευτής, έχοντας τοποθετηθεί στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του κόμματός του, πάλι στην περιφέρεια Αττικής.  Ανανέωσε τη θητεία του στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Στις 18 Ιουλίου 2015  o Παύλος Χαϊκάλης ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2015, όταν παραιτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Παύλος Χαϊκάλης: Με αυτή τη διατροφή έχασε 30 κιλά

Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως για την απώλεια των κιλών δεν ήταν υπεύθυνη η στεναχώρια που πέρασε λόγω του χωρισμού του, αλλά η πρώην γυναίκα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να τον βοηθήσει να αλλάξει.

“Έπρεπε να το κάνω, είχα σιχαθεί τον εαυτό μου. Με την ιστορία με το διαζύγιο, το πάχος για μένα ήταν καταλύτης. Έπρεπε να αλλάξω. Δεν μπορούσα να χαρώ τον εαυτό μου.”, σημείωσε το 2019 ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στη συνέχεια είχε προσθέσει: “ Ακολούθησα μια κλινική διατροφή η οποία είναι μια ισορροπημένη διατροφή, μια έρευνα 25 χρόνων από το 69 μέχρι το 84 για να αντιμετωπίσουν κλινικά προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά παχύσαρκους ασθενείς, στο Κέιμπριτζ το πανεπιστήμιο. Είναι μια διατροφή με σκευάσματα τα οποία είναι συμπυκνωμένες, αφυδατωμένες τροφές.”

Όσον αφορά τη γυμναστική που ακολουθεί είχε πει: “ Τώρα ήδη έχω αρχίσει να μπαίνω σε φάση γυμναστικής. Ξεκινάς με λάστιχα και με βαράκια ελαφριά, διάδρομο, περπάτημα. Ελαφριά στην αρχή για να τα ζορίσεις σιγά σιγά.”

Παύλος Χαϊκάλης: Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα του ανθρώπου

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Ιανουάριο του 2020 στην αδυναμία που έχει στα ζώδια και στην τάση για αυτογνωσία ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εκτιμά πως δεν τον καλύπτει κάποια θρησκεία.

«Την τάση για αυτογνωσία και την τάση για ψάξιμο στη ζωή την είχα από πιτσιρικάς» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά τότε ο Παύλος Χαϊκάλης. «Το θέμα είναι πως η θρησκεία δεν σε καλύπτει πάντα γιατί σου δείχνει μονομερώς κάτι και έχω διαπιστώσει πως οι θρησκείες γενικότερα έχουν μια τάση κατακερματισμού. Η αλήθεια είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και αυτή την αλήθεια ψάχνω στη ζωή μου».

«Βεβαίως και πιστεύω στον Θεό. Αν ψάξεις όλες τις θρησκείες θα δεις πως συγκλίνουν στο ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο ενώ ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου Απλά δεν το ξέρει. Φεύγοντας ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Ο άνθρωπος νομίζει ότι πεθαίνει και σταματάνε τα πάντα, δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν υπάρχει στο σύμπαν το οποίο να είναι νεκρό. Απλώς συνεχίζει σε μια άλλη διάσταση» είχε συμπληρώσει.

Όσον αφορά στην προσπάθεια να ανακαλύψει τι ενδεχομένως ήταν στην προηγούμενη του ζωή, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε σημειώσει  πως «έχω προσπαθήσει να μάθω με υπνωτισμό τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή αλλά, για έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορώ να δω. Ίσως γιατί δεν πρέπει να δω και να μάθω».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News