Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν σήμερα ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος μόλις μπήκε μέσα θέλησε να λύσει ένα μπιφ με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
«Να λύσουμε ένα μπιφ που είχαμε στα γρήγορα;», είπε ο Αντρέας Γεωργίου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να απαντά: «Δεν είχαμε μπιφ, αλλά εγώ γκρίνιαζα, ήμουν πολύ γκρινιάρα στο κανάλι και έλεγα “γιατί δεν έρχεται ο Αντρέας;”».
Α.Γ.: Δεν με κάλεσες τρία χρόνια.
Ο Αντρέας Γεωργίου είπε στη συνέχεια: «Εγώ νόμιζα ότι κάτι έπαιζε με τον Βασάλο, γιατί με έκανε unfollow στο Instagram» κι εκείνη τη στιγμή κάλεσαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μπει στο πλατό.
Α.Γ.: Γιατί μου έχεις κάνει unfollow στο Instagram;
Κ.Β.: Δεν σε έχω κάνει.
Α.Γ.: Με έχεις κάνει unfollow.
Κ.Β.: Ψέματα λες τώρα!
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε εκείνη τη στιγμή στο Instagram και έδειξε στον Αντρέα Γεωργίου ότι τον ακολουθεί κανονικά στα social media.
Κ.Β.: Αντρέα, κάτι άλλο πρέπει να μας πεις τώρα.
Α.Γ.: Θα σου πω, ήθελα να έρθεις στην παρέα μας.
Κ.Β.: Έκανες καλή κωλοτούμπα, ήθελες να με εκθέσεις, αλλά δεν σου βγήκε, αλλά επειδή είσαι καλεσμένος, σε σέβομαι και θα το διαχειριστώ σωστά.






