Advertisement
LIFESTYLE

Πριν τη Φαίη Μαυραγάνη: Ο “άγνωστος” γάμος του Νίκου Μάνεση με κούκλα τραγουδίστρια, κράτησε μόλις 10 μέρες

18:56
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ο Νίκος Μάνεσης είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μέσα από τη συχνότητα του Alpha, μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, με την ενημερωτική εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Η καταγωγή του Νίκου Μάνεση είναι από το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς, ενώ κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει μέρος των διακοπών του στον τόπο καταγωγής του μαζί με την οικογένειά του.

Advertisement

Ο Νίκος Μάνεσης είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 19 χρόνια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

Δεν του αρέσει να προβάλλει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, έτσι λίγοι γνωρίζουν ότι στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με γνωστή τραγουδίστρια.

Advertisement

Advertisement

Στο παρελθόν ο Νίκος Μάνεσης ήταν παντρεμένος με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Αμέσως αρραβωνιάστηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο μιάμιση εβδομάδα.

Advertisement

Η Φωτεινή Δάρρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και υποκριτική στη σχολή Θεοδοσιάδη, αφού από μικρή ηλικία είχε κλίση στις τέχνες.

Αδερφός της Φωτεινής Δάρρα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη.

Η Φωτεινή Δάρρα έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: ο μεγάλος τενόρος Rollando Villazon, η Μαρία Φαραντoύρη, ο Χιλιανός τραγουδοποιός και αγωνιστής της δημοκρατίας Angel Parra, η Βίκυ Μοσχολιού.

Advertisement

Μετά τον χωρισμό από τη Φωτεινή Δάρρα, ο δημοσιογράφος βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της συναδέρφου και συνεργάτιδάς του, Φαίης Μαυραγάνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον ΑΝΤ1 και στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφερε να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

TAGS:
Advertisement