Advertisement
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς για τον μαθητή στο Ίλιον: “Πριν από μένα φορούσαν φούστα στην αρχαιότητα”

14:39
Newsroom

Για το περιστατικό που σημειώθηκε με μαθητή που φορούσε φούστα σε μουσικό σχολείο στο Ίλιον και δέχτηκε τα «πυρά» του καθηγητή του, μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.

Όλοι θυμόμαστε τα σχόλια που είχε δεχτεί ο Σάκης Ρουβάς σε μια από τις πιο iconic εμφανίσεις του, στην εκπομπή «Μπράβο», όταν εμφανίστηκε στην σκηνή με μια μαύρη, μάξι φούστα Valentino.

Advertisement

Ερωτηθείς για το περιστατικό στο Ίλιον, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέροντας: «Πριν από μένα φορούσαν φούστα στην αρχαιότητα. Πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που διόρισαν τον καθηγητή».

Advertisement

Advertisement

Σάκης Ρουβάς: Η αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά και η συγκίνηση του ερμηνευτή

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην συμμετοχή του αδερφού του, Απόστολου Ρουβά στο Survivor, λέγοντας πως: «Οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει από εκεί είναι πολύ σπουδαίες» ενώ συγκινήθηκε με το μήνυμα που του έστειλε ο αδερφός του, όταν κέρδισε έναν αγώνα στον στίβο μάχης και του αφιέρωσε την νίκη, λέγοντας πως ο «Σάκης είναι το είδωλό του».

Ερωτηθείς γι’ αυτό το στιγμιότυπο ο ερμηνευτής μίλησε και στην Ναταλία Γερμανού, λέγοντας: «Όταν το είδα, τα έχασα, συγκινήθηκα… δεν ξέρω τι να σου πω».

Advertisement

TAGS:
Advertisement