Enimerotiko.gr
Σχέσεις

26χρονη χορεύτρια έχει σχέση με 55χρονο πορτιέρη και θυμώνει με όσους την ρωτάνε αν είναι ο πατέρας της

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε το μπράβο που την έδιωξε από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επειδή καυγάδιζε και παραδέχτηκε ότι οι περισσότεροι άγνωστοι χαρακτηρίζουν τη σχέση τους «ακατάλληλη» λόγω του ότι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας  , 29 ολόκληρα χρόνια.

μεγάλη διαφορά ηλικίας

Η υπάλληλος υπηρεσίας Λόρεν Κερρ, 26 ετών, από το Middlesbrough, συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Άντονι Σάυλορ , 55 ετών, από το Stockport, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής νύχτας στην πόλη της το 2017.

Ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις τους μεταξύ τους δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές, καθώς ο Άντονι είχε την ευθύνη να πετάξει έξω τη Λόρεν από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αφού ενεπλάκη σε καυγά.

ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Αλλά τη Δευτέρα μετά το περιστατικό του Σαββατοκύριακου, η Λόρεν ξεκίνησε μια νέα δουλειά και σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο Άντονι είχε επίσης αρχίσει να εργάζεται στην εταιρεία την ίδια ημέρα.

μεγάλη διαφορά ηλικίας

Για τον Άντονι, ήταν έρωτας με τη δεύτερη ματιά και η Λόρεν προσελκύστηκε σύντομα από το πόσο χαρισματικός ήταν, με τον έρωτα να ανθίζει στη δουλειά τον Νοέμβριο του 2017 πριν το ζευγάρι με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας καλωσορίσει την πρώτη κόρη τους Ρούμπι, τον Απρίλιο του 2020

Ευτυχώς, το ζευγάρι είχε την πλήρη υποστήριξη των οικογενειών τους καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, παρά το 29χρονο ηλικιακό χάσμα.

μεγάλη διαφορά ηλικίας

Για τη Λόρεν, είπε ότι τα πλεονεκτήματα του να είσαι με έναν άνδρα σχεδόν που είναι μεγαλύτερος σχεδόν κατά τρεις δεκαετίες από την ίδια, είναι ότι ο Άντονι έχει πολλές εμπειρίες ζωής, είναι σίγουρος και σταθερός και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή.

μεγάλη διαφορά ηλικίας

Αλλά όταν εμφανίζονται δημόσια, η Λόρεν και ο Άντονι διαπίστωσαν ότι οι ξένοι θα τους κοιτάζουν επικριτικά αν δείξουν σημάδια αγάπης ο ένας στον άλλο.

Η Λόρεν έχει ερωτηθεί επίσης πολλές φορές αν είναι κόρη του Άντονι – και ενώ την ενοχλούσε, λέει τώρα ότι έχει μάθει να βλέπει το αστείο της υπόθεσης.

Ζευγάρι

Το ζευγάρι μ περνά το μήνυμα «η αγάπη είναι αγάπη» ανεξάρτητα από την μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Η Λόρεν είπε: «Το ηλικιακό χάσμα δεν μας επηρέασε ποτέ ιδιαίτερα, εκτός από σχόλια από τρίτους σχετικά με το ότι είναι ακατάλληλο.

Παντρεμένο ζευγάρι

«Μερικές φορές οι άνθρωποι κοιτάζουν επίμονα όταν μας βλέπουν μαζί, κάνουν σχόλια και ρωτούν αν είμαι κόρη του Άντονι.

«Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισα να το βρίσκω αστείο. Επιλέξαμε να το αγνοήσουμε αυτό και δεθήκαμε περισσότερο αφού πήραμε αυτή την απόφαση.»

Για τη Λόρεν, είπε ότι τα πλεονεκτήματα του να είσαι με έναν άνδρα σχεδόν τρεις δεκαετίες μεγαλύτερος από αυτήν, είναι ότι ο Άντονι (που απεικονίζεται μαζί της) έχει πληθώρα εμπειριών ζωής, είναι ασφαλής και σταθερός και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή

Μαμά και κόρη

Αλλά όταν δημόσια, η Λόρεν (που απεικονίζεται μαζί την κόρη της) και ο Άντονι διαπίστωσαν ότι οι ξένοι θα τους κοιτάξουν αν δείξουν σημάδια αγάπης μεταξύ τους επειδή έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Συνέχισε: «Ο Άντονι δεν ενοχλείται καθόλου από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Οι οικογένειές μας αντέδρασαν πολύ καλά στη σχέση μας και θέλουν απλώς να είμαστε χαρούμενοι και τα πάω πολύ καλά με τα πεθερά μου που είναι οικογένεια για μένα ».

ΖευγάριΟ Άντονι παντρεύτηκε για 25 χρόνια και έπειτα χώρισε, πριν συναντήσει τη Λόρεν, και απέκτησε έναν 19χρονο γιο.

«Μερικές φορές ο Άντονι απογοητεύεται γιατί δε βλέπει τον γιο του, αλλά νομίζω ότι η κόρη μας Ρούμπι βοηθά πολύ με αυτό», είπε η Λόρεν.

Η μητέρα του πρόσθεσε τα εξής: «Ποτέ δεν ξέρεις μπορείς να βρεις σε ένα άτομο αν δεν του δώσεις την ευκαιρία μόνο και μόνο επειδή έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Είναι ένα μικρό πράγμα στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων και στην πραγματικότητα επηρεάζει τους άλλους περισσότερο από που επηρεάζει τη μεταξύ σας σχέση.»

Ο Άντονι θέλει να παντρευτεί για άλλη μια φορά και να αποκτήσει και δεύτερο παιδί με τη Λόρεν, καθώς και να αγοράσει το δικό του σπίτι.

μεγάλη διαφορά ηλικίας

«Το σχέδιο για το μέλλον είναι να παντρευτούμε και να αποκτήσεις άλλο παιδί», είπε η Λόρεν. «Θέλουμε να αγοράσουμε ένα σπίτι και ένα τροχόσπιτο, να ταξιδέψουμε στον κόσμο και να το κάνουμε τα πάντα μαζί, ως οικογένεια.

«Για όσους θέλουν να ερωτευτούν ένα άτομο με το οποίο έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, τους συμβουλεύω να εμπιστευτούν το ένστικτό τους για το πώς αισθάνονται για αυτό το άτομο και να το ακολουθήσουν. Δε θα το μετανιώσουν.»

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News