Enimerotiko.gr
Σχέσεις

Γυναικεία απιστία: 5 γυναίκες εξομολογούνται γιατί απάτησαν τον άντρα τους

Ιστορίες απιστίας: Η απιστία είναι πολύπλοκη υπόθεση. Τα αίτια είναι βαθύτερα από έναν αδύναμο χαρακτήρα, ο οποίος παραστράτησε. Έχουν να κάνουν με την ίδια τη σχέση και την αδυναμία επούλωσης των πληγών που είχαν δημιουργηθεί. Παρακάτω βρίσκεται η σχετική λίστα, με τις γυναίκες, οι οποίες απάτησαν τον άνδρα τους. Μάλιστα, οι ίδιες αναφέρουν και τους λόγους που προχώρησαν στην απιστία. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν πέντε ιστορίες απιστίας:

Αδαμαντία, 37 ετών: «Δεν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου, αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε να αναγνωρίσει το πρόβλημα και να με βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε μαζί. Όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα πως μια μέρα θα σταματήσω να προσπαθώ και τότε εκείνος θα αντιληφθεί ότι δεν τον αγαπώ πια και θα μείνω ολομόναχη… Έτσι, μόλις βρέθηκε κάποιος που έδειξε ενδιαφέρον αφέθηκα. Δεν κράτησε πολύ γιατί δεν είναι ωραίο να απατάς τον άλλον. Ευτυχώς, με αφορμή αυτό βρήκα τη δύναμη να χωρίσω με τον άντρα μου πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος και για τους δυο μας».

Μαριάντζελα, 27 ετών: «Παντρεύτηκα πολύ μικρή και όπως συμβαίνει συχνά, έκανα κακή επιλογή. Ο άντρας μου αποδείχτηκε εξαιρετικά οξύθυμος και, συχνά, δεν δίσταζε να σηκώσει χέρι επάνω μου. Δεν βρήκα στήριξη στην οικογένειά μου, και βρέθηκα να το παλεύω μόνη στα 23 μου. Ώσπου, εμφανίστηκε κάποιος που μου φέρθηκε όπως μου άξιζε. Ταυτόχρονα, με βοήθησε να βρω την αυτοπεποίθηση να τερματίσω το μαρτύριό μου. Οι περίεργες συνθήκες δεν επέτρεψαν στη σχέση μας να εξελιχθεί, αλλά παραμένουμε δυο πολύ καλοί φίλοι».

Κι άλλες ιστορίες απιστίας:

Έλλη, 33 ετών: «Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να απατήσω τον άντρα μου, ούτε κι εκείνος εμένα. Σε μια περίοδο που δεν ένιωθα καλά με εαυτό μου (είχα πάρει αρκετά κιλά) είδα κάποια μηνύματα μιας νεαρής συναδέλφου του και πίστεψα ότι με απατάει μαζί της. Είπα στον εαυτό μου “αποκλείεται” κι έτσι δεν ζήτησα ποτέ διευκρινίσεις.

Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα έφευγε μαζί της για 5 μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι. Θόλωσα κι αποφάσισα να κάνω το ίδιο μ’ έναν συνάδελφό μου που κάποτε με γλυκοκοίταζε. Δυστυχώς, έκανα λάθος! Από τότε ζω με τις τύψεις, αλλά τον αγαπώ και δεν πρόκειται να του πω κατι που θα τον πληγώσει».

Ελευθερία, 43 ετών: «Με τον άντρα μου, ξεκινήσαμε την οικογένειά μας με “όνειρα χίλια” αλλά κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι χτίζαμε “παλάτια στην άμμο”. Το μόνο καλό απ’ τη σχέση μας ήταν τα δύο υπέροχα παιδιά μας και για ‘κείνα αποφασίσαμε να παραμείνουμε μαζί για όσο το δυνατόν περισσότερο. Προφανώς, δεν κάναμε πια σεξ κι έτσι βρέθηκα με μια εξωσυζυγική σχέση που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τη ζωή μας. Λίγο καιρό αργότερα, ο χωρισμός αποδείχθηκε μια λύτρωση και για μας και για τα παιδιά μας που είχαν καταλάβει τα πάντα».

Η τελευταία ιστορία απιστίας:

Δέσποινα, 29 ετών: «Πριν φτάσω στο σημείο να απιστήσω, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα αντέξω τη μοναξιά ό,τι κι αν γίνει. Ζω σε μια μικρή πόλη, όπου έχω ελάχιστους γνωστούς και ο άντρας μου λείπει για μήνες απ’ το σπίτι – εργάζεται σε κατασκευαστική που αναλαμβάνει έργα σε μακρινές χώρες. Άντεξα για καιρό αυτή τη συνθήκη, όμως κάποια στιγμή επικράτησε η φυσική ανάγκη για σωματική επαφή και στην πρώτη ευκαιρία πήγα με έναν νεαρότερό μου άνδρα. Η ερωτική μας σχέση κράτησε αρκετό καιρό, ώσπου εκείνος διορίστηκε κάπου αλλού και ο άνδρας μου επέστρεψε στη βάση του. Παραμένουμε μαζί, αλλά είμαι σίγουρη ότι ξέρει τι έκανα».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News